VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Rompetta ja aarteita

Onneksi viikonlopusta sai virtaa, sillä viikko alkoi vauhdikkaasti ja työntäyteisesti. Tämä ja seuraavakin viikko on onneksi lyhyempiä, joten jaksaahan sitä puurtaa. 

Sunnuntaina etsin paikkoja uusille löydöilleni. Vanhoja sanomalehtia 1950 -luvulta löysin kirpparilta, päällä oleva siro kengän lesti ja alla pilkottava sinkkinen lävikkö löytyi Milavidasta. Kauniita lestejä saatamme nähdä pian Roosaa ja Valkeaa blogissakin, sillä Maaritin kanssa ihastelimme näitä samoja lestejä. Maarit oli huomannut nämä aarteet ensin, mutta onneksemme molemmat saivat omansa. Sattumalta sai kaunis blogi kauniit kasvot, sillä emme toisiamme ennestään tunteneet tai aluksi edes tunnistaneet. Mukava yllätys :)

Kaikki löysivät suloisesti paikkansa tuosta pieneltä sivupöydältä, joka sekin on kirpparilöytö vuosien takaa. Pidän kovasti tuosta vanhasta ikkunanpokasta, joka rajaa kauniisti kaiken mitä pöydälle olen asetellut.


Monta kaunista vanhaa tavaraa, 
toiselle romua, 
aarteita minulle.

-Ansku

10 kommenttia:

 1. Kauniita aarteita! Vanhat esineet ovat vaan niin kertaskaikkisen ihania <3 :)

  VastaaPoista
 2. Ei voi kun huokailla, kyllä sulla on niin ihanaa, nuo vanhat tavarat on niin huippuja :) Hauskaa vappua teille!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on taas niin ihanat kuvat, minulla on tuollainen samanlainen lesti, itse asiassa kaksikin, jotenkin aika suloinen. Oikein mukavaa vapun aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia:) Kylläpä shoppailu ja aarteen etsintä on kivaa:))

  VastaaPoista
 5. Kiva idea laittaa vanha sanomalehti esille tuolla tavalla<3 Kivan tuntuinen reissu sinulla onkin ollut:)

  VastaaPoista
 6. Hienoja löytöjä, siinähän minäkin seisoskelin kun te pohditte Maaritin kanssa noita lestejä (olimme hänen ja kälyni kanssa siellä Milavidassa), mutta en osannut sinua yhdistää Villa Hovin eloon... Harmi tosiaan. Mutta on teillä ollut ihana tapaaminen ja kivaa ohjelmaa koko viikonloppu täynnä! Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 7. Heippa ihanainen Ansku ja kiitos kauniista sanoista <3 Kiva yllätys :). Kylläpä tuo lesti sopiikin tuohon kuin nakutettu, ihana kokonaisuus koko kirppispöytä asetelmineen!
  Iloista vappua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 8. Oli kyllä huippu ihanat noi sun löydät <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3