VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

LillaHovin portailla

Sunnuntai valkeni aurinkoisena ja suuntasimmekin heti aamiaisen jälkeen pihalle. Nostin leikkimökistä maton ja kalusteet pihalle, pyyhin pois pölyt ja hämähäkin seitit. Lattian hankasin tolulla puhtaaksi. Sillä aikaa kun mökin lattia kuivui siirryttiin varaston siivoamiseen, miten sinne aina kertyykin tuota tavaraa. Hyvä että sisälle mahtuu ja uloskin pitää tulla peruttamalla ;). No nyt se on taas hetkiksi putsattu ja järjestelty. Varaston siivoamisen jälkeen laitettiin puisteltu matto mökin lattialle, kalusteet paikoilleen ja kukkia pöydälle. Ajatti se honkkariin hakemaan vielä muutaman uuden orvokin, pitihän sitä LillaHovin portaillekin saada omat kukkaset risujen koristamana.Tämä pieni suloinen mökki oli viime kevääseen saakka esikoisen leluvarastona. Poikaa ei hirveästi kotileikit kiinnostaneet, joten mökki ei päässyt oikeuksiinsa moneen vuoteen. Kun meidän tinttaralla kasvoi, oli aika laittaa mökki uuteen uskoon. Vuosi sitten kannoin mökistä kaiken pihalle ja sisältä männyn värinen mökki valkaistiin maalilla. Mökki oli ulkoa keltainen ja sekin maalattiin VillaHovin sävyyn sopivaksi valkoisella maalilla. Värikkäät pihalelut siirrettiin  muualle säilytykseen ja mökki sisustettiin kauniilla astioilla ja pienillä huonekaluilla. Matto oli oikeastaan ainoa, minkä ostin uutena Tiimarista. Kaikki muu löytyi VillaHovin puolelta ja osa astiosta ostettiin kirpparilta.

Mökki on sievä ja herkullinen kuin karkki. Juuri sopiva 4 -vuotiaan prisessan kotileikkejä varten. LillaHoviin ei saa tulla ilman ovikellon soittamista, paikat pidetään siistinä ja kengät jätetään aina terassilla ennen sisääntuloa. 

Liekö äitiinsä tullut tuo LillaHovin emäntä ;)

-VillaHovin emäntä9 kommenttia:

 1. Onpa ihana mökki ja kauniita tavaroita. Meidän leikkimökin raivaus ja siivous varmaan ensi viikolla edessä :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana LillaHovi♥ Kaikki niin suloista ja kaunista.

  VastaaPoista
 3. Voi söpöys sentään mikä ihana mökki<3
  Meidän leikkimökki on nykyään kahden karvaturren asunto, kun tytöt ovat jo aikuistuneet.

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis ja suloinen, joka tytön unelmamökki! Ihana :)

  VastaaPoista
 5. Onpa suloinen, täydellinen leikkimökki <3! Ihana!
  Tästä saankin intoa alkaa putsaamaan meidän mökkiä kesää varten :)

  VastaaPoista
 6. On se niin kaunis ja suloisia yksityiskohtia täynnä <3

  VastaaPoista
 7. Voi maailma, kuinka ihana leikkimökki! Meidän pitäisi sisustella leikkimökki uusiksi jonkinlaiseksi oleskelutilaksi, kun lapset on jo niin isoja, ettei perinteiset leikit enää kiinnosta. Tosin paikkakin taitaa vaihtua, jos isäntä innostuu..

  VastaaPoista
 8. Voi ihanuus mikä mökki<3 Kyllä tyttösen kelpaa tuolla leikkiä ja äidin kanssa:))

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3