VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ilta-aurinko

Näin keväisin ilta-aurinko valaisee meidän ruokailutilan todella ihanasti. Kun puut ovat vielä paljaana, ei mikään estä auringon säteiden saapumista iltapalojemme iloksi. Ainoa huonopuoli on, että tämä valaistus on koruton pesemättömiä ikkunoita kohtaan. Ja se homma on kyllä yksi vähiten kiinnostavista ja meikäläinen siirtää ja siirtää sitä viimeiseen asti. Täällä olen kateudesta vihreänä lukenut blogeja, jossa tämä urakka on jo hoidettu.

Viikonlopun ruokaostoksilla löysin yhtiä lempikukkiani, eustomia. Niitä löytyi aikoinaan hääkimpustanikin. Se on jotenkin hento ja kaunis kukka, kestäväkin vielä. K-kaupan valikoimasta löytyi näitä upeita kukkasia ja ne pääsivät viikonlopun iloksi kotia kaunistamaan. Ostin kaksi kimppua ja laitoin kukkia kannun lisäksi useaan lasipulloon pöytiä ja lipaston päällisiä koristamaan. Kukat ne antaa iloa ja voimaan välillä vähän tylsään arkeen. Minusta on kiva, kun ruokakaupastakin saa kauniita kukkia edullisesti. Arjen luksusta!Viikonlopun puuhailujen ja vauhdikkaan työpäivän jälkeen oli illalla aikalailla veto poissa. Meinasi mennä pelkästään blogien lukemisen ja sohvaperunoinnin merkeissä, mutta on se välillä mukava ottaa ihan rennosti! Vai mitä?

Aurinkoa ja iloa,
Ansku

7 kommenttia:

 1. Ihana ilta-aurinko kauniissa kodissa,kevätpäivän päätteeksi <3

  Mä teen myös usein kukkahankinnat omaan käyttöön,paikallisesta K-kaupasta,johtuen siitä että meijän kylällä ei oo kukkakauppaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti valaisee ilta-aurinko :-) Ja älä huoli, meillä on myös ikkunat pesemättä kun ei tosiaankaan ole niitä lempihommia ;-)

  VastaaPoista
 3. Ikkunat on täälläkin pesemättä, suunnittelen peseväni pikapuoliin. Ihanat ja hempeät kukat, kauniissa kodissa. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Taas niin ihania kuvia :) Älä välitä meillä on niin järkky sekamelsa remontin jäljiltä ja ikkunoista ei tosiaankaan näy kohta enää läpi, mutta voi sitä loistoa kun saa ne sit vihdoinkin pestyä, siinä varmaan ihan häikäistyy ;)

  VastaaPoista
 5. näyttää niin seesteiseltä. Mulla vielä talvikamppeiden kanssa varastoon siirto projekti aluillaan ja todellakin ne ikkunat! Ettei tääläkään niiden kanssa vielä olla pitkälle pötkitty ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa säteilyä - auringosta, kukista ja kuvistasi :)

  Säteilevää viikkoa,
  Minnukka :)

  VastaaPoista
 7. Sulla on kyllä niin ihania aina nuo kukkaset, erityisesti nuo orvokit ovensuussa, miten näppärästi ja helposti saitkin kauneutta aikaan, meidän jokaisen kuuluisi käydä Ansku-emännän pika kukanasettelulaitto-kurssi! =)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3