VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 17. toukokuuta 2012

Pähkäilyä ja kiintiön ylityksiä

Vaniljaisen ihana Liisa on kertonut itsestään tunnustuksien muodossa kaikkia ihania ja hassujakin juttuja itsestään. Voiko olla ihanampaa tapaa tutustua ihmiseen jota et tunne...olet luonut henkilöstä jonkinlaisen kuvitelman, lisäät siihen tunnustuksista ja haasteista saamasi lisätiedot ja jatkat tämän ihmisen "rakentamista" mielessäsi. Näin ainakin minä olen monesta teistä tuttavuudesta muodostanut omat mielikuvat. Ihania olettekin :)


Liisan tunnustusten myötä sain tämä blogia koskevan haasteen

Tehtävänä on vastata muutamaan blogia koskevaan kysymykseen...

1. Koska aloitit blogisi?

VillaHovin eloa syntyi kauniina kesäpäivänä, heinäkuussa 2011.

2. Mistä kirjoitat, mitä blogisi käsittelee?

Blogi kertoo kodistamme VillaHovista, mitä siellä tapahtuu ja miten Hovi muuttuu. Samalla piipahdamme Hovin pihalla ja myös pienessä Lilla Hovissa.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen muihin blogeihin nähden?

Jaa-a, ei taida mikään blogi olla samanlainen kuin toinen, vaikka kovasti ideoita ja ajatuksia toisista blogeista saakin. VillaHovin eloa erottuu muista ehkä sillä, että en ole pitänyt yhtään arvontaa. Niissä on omat hauskuudet ja yllätyksellisyytensä, mutta pohdin aina sitä, että lukisiko arvontaan osallistuva uusi lukija koskaan muuten blogiani. Nyt tiedän, että lukijat ovat tulleet meille kylään, koska VillaHovissa on jotain mikä on herättänyt teidän mielenkiinnon.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?

Tämä on varmaan aika tyypillinen innoittaja...muut ihanat blogit. Vierailut ihanissa ja kauniissa kodeissa sai kokeilemaan kiinnostaako VillaHovin muutokset, sisustus ja ideat muita...kiinnosti ja se tuntuu ihanalta.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin päivittää muutamia omia suosikkikuviani, mutta olen kuulema ylittänyt kuvakiintiöini, enkä millään jaksaisin perehtyä mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa. Olen niiiin surkea lukemaan englanninkielistä tekstiä eikä tuo Bloggeri tarjoa minulle tuota tietoa tällä hetkellä suomeksi. Tylsää, mutta pitäisi vaan perehtyä. Sitä ihmettelen, kun saan lisättyä kuvia näihin postauksiin, mutta en tuonne sivupalkkiin. Olisko teillä mulle apukeinoja?!? Yritin jopa poistaa sieltä kuvaa ja lisätä sitten uuden, mutta ei auttanut.

Olen kyllä hurjasti lataillut kuvia, mutta mikä ero on ulkoasun ja postauksissa olevilla kuvilla. Tuo ulkoasun muokkausongelma on ollut jo jonkin aikaa, mutta silti saan postauksiin ladattua kuvia. Onko teillä jotain helppoa kikkaa, millä tilaa saa lisää vai pitääkö sitä oikeasti ostaa?!?

Uskon, että en ole ainut ongelmani kanssa, joten pyydän nyt nöyrästi apuanne.Tämä tulee jakaa viiteen ihanaan blogiin...mutta tämä on kiertänyt jo monessa blogissa etten pysy kärryillä. Ja tuo kiintiö asia sai mun pään jotenkin sekaisin ja ymmälleen...vai onkohan vain tämä tukkoisuus tuhonnut loputkin ajattelemaan kykenevät aivosolut eikä mikään tieto enää liiku :/

Kuvat on muuten satunnaisotoksia sieltä täältä...jotain VillaHovista tai pihalta...niinkuin itse emäntä ;)

Onneksi on vapaata...antaa nyt aivojen huilata...
-Ansku

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) Minusta sinun blogisi erottaa muista tapasi ottaa ja käsitellä kuvia. Ne ovat niin ihania ♥
  Mukavaa helatorstaita :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Oli kiva lukea tämä!:)
  Blogissani on haaste sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Nuo mielikuvat on muuten jännä juttu kuinka sitä postausten perustteella ja juuri tunnustusten perusteella tulee omanlainen kuva blogin kirjoittajasta :) Sitten onkin ihan mahtava kun joskus vielä näkee bloggaajan livenä, että kohtaako mielikuva. Ihana postaus!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus :) olen ihan samaa mieltä että nämä tunnustukset antavat lisäpotkua "tutustua" bloggaajaan enemmän :)

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3