VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 18. toukokuuta 2012

Emännän huoltopäivä

Ihanaa, kun on vapaapäivä! Aamulla heräsin laittamaan koululaisen opintielle ja itse suuntasin kaunistautumaan kampaajalle. Kohta suunnataan koko perhe vähän Jumboilemaan ja minä pääsen vielä reissun päätteeksi nauttimaan jalkahoidosta...äitienpäiväksi saamani lahjakortti tulee heti hyödynnettyä. Ihana itsensä huoltopäivä! Tuoreita syreenejä odotellessa nautiskellaan viime vuoden kukista kuvien muodossa! Latasin yhden kuvan käsitelyohjelman ja tuli eilen vähän kokeiltua erilaisia efektejä...mukavaa puuhaa! Ja kuvienlatausongelmakin ratkesi, kun pyysi siipan avuksi (olisin niin halunnut ratkaista ongelman itse, mutta oli annettava periksi :))

Olen myös nauttinut sateesta, koska se on raikastanut ilmaa ja samalla oloani! Luonto vihertää ja ulkona oikein kukoistaa, ruoho odottaa jo kesän ensimmäistä leikkausta. Se jääköön huomiselle, tänään on nautiskelupäivä! -Ansku

6 kommenttia:

 1. Kiitos kun muistutit, kasvohoito ja käsihoito pitää tilata ennen töiden alkua ja ennen esikoisen yo-juhlia ;-).

  Minäkin nautin sateesta juurikin helpottuneiden allergiaoireiden vuoksi, muuten kyllä sormet syyhyää jatkamaan kukkapenkkien kuopsutusta.

  Ihanaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta! Niin se vain tahtoo ainakin mulla olla, että itsestä ei niin tule huolehdittua...vaikka pitäisi kyllä.

  Kivaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
 3. Tämäkin emäntä kaipais pientä (ehkä vähän suurempaakin) pintahuoltoa josta saa samalla sisähuolotoa ;)
  Nautinnollista päivää Ansku!

  VastaaPoista
 4. Minäkin tarvitsisin täydellisen huolto päivän. Kynnetkin näyttävät kamalilta puutarhassa möyrimisen jälkeen :(
  Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
 5. Ihmisenhuoltopäivä onkin varsin hyvä idea! Oli hän sitten äiti tai isi, varmasti tulee tarpeeseen aika ajoin.. Eihän ne autotkaan huoltamatta toimi! <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia!
  Voi miten odotan että syreenit kukkivat taas. Ovat niin kauniita kukkiessaan ja niistä saa niin ihania kimppuja maljakkoon.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3