VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 29. toukokuuta 2012

Kevätjuhlien aikaan

Toukokuun viimeinen viikko on kevätjuhlien, syreenien ja kielojen aikaa. Lauantaina koululaiset suuntaavat kesälaitumille ja siitä kesä mielestäni aidosti alkaa. 

Syreenien kauneus ja tuoksu on mahtava, ensimmäiset oksat on poimittu maljakkoon. Pihapolun varressa, kivien kupeessa oli myös kielot alkaneet kukkia.

Tänään saimme nauttia päiväkodin kevätjuhlasta, pienten tiitiäisten ja vipeltäjien esityksestä. Jännitys oli käsin kosketeltava ja pienet esiintyjät selvästi nauttivat hetken tähteydestä huolella valituissa juhlavaatteissa. Kyyneliltä ei vanhempien silmäkulmat välttyneet...tänäkään vuonna.

P.S. Kiitokset kauniista sanoista makuuhuoneen muutoksesta ja löydöistä. Jaksan vaan ihastella ja ihastella uutta ilmettä ja kauniita löytöjä. Unen laatu vaan on ollut vähän huono, koska vaihdoimme sängyssä nukkumapaikkoja...väärällä kylellä ei vaan osaa nukkua, joten ens yöstä alkaen palasimme vanhoille puolille. Tältä puolelta voin itseasiassa yölläkin ihailla talonpoikaisaarrettani...silleen ihan varovasti unen keskeltä, vain vähän silmää raottaen ;)

4 kommenttia:

 1. Voihan päiväkoti, niin elävästi tuli mieleen ne ajat, onneksi saa vielä yhden kanssa ne kokea :)Ja tirauttaa ne kyyneleet... Koskettavia on koulujen kevätjuhlatkin, suvivirsi on aina paha paikka jos meinaa että ripsarit on vielä tallella. Viime vuonna kun esikoinen pääsi peruskoulusta oli niin juhlallinen hetki, silloin tuntui aika siirtyvän eteenpäin ison harppauksen.

  Ihania kukkakuvia, tuoksu tuli tänne saakka!

  VastaaPoista
 2. Minäkin huomasin meidän syreenien alla, että kielot on alkaneet kukkia:) Harmi vaan, kun allergioiden takia niitä ei sisälle voi tuoda tuomaan kevään tuoksua.

  Oih, millaisen aarteen oletkaan makuuhuoneeseesi saanut! Aivan Ihana!!!<3 Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Nuo pienten juhlat on aina niin koskettavia ja ihania.

  Meillä ei kuki vielä syreenit, mutta voi kun sitä jo odotan. Syreenin kukat ovat niin kauniita!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Meillä on nyt eka kevät, kun ei ole enää sellaista päiväkoti/eskari kevätjuhlaa...tyttöset laulavat koulussa suvivirttä. Haikeaa...mutta myös ihanaa.

  Kivaa alkavaa kesäkuuta!
  -k-

  Mulla onkin monta sun postausta luettavana, olen linjoilla ollut vähän poissa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3