VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 14. toukokuuta 2012

Kevättä kammariin

Sisäpuuhat jatkuvat. Tukkoisuus ja käheä ääni pistää hidastamaan tahtia. En edes täysin tiedä, että onko tämä enää pelkkää allergiaa. Työpäiväkin meni vähän toistaitoisena ja puoliteholla, toivottavasti koulutuspäivästä jäi kuitenkin mielensopukoihin tarpeeksi ammennettavaksi työporukalle.

Jotain kivaa piti kuitenkin keksiä, kun sisällä vaan ollaan pölyltä piilossa. Jo viikonloppuna mietin, että prisenssalle pitäisi vaihtaa kesäverhot. Talviverhona olleet pitkät verhot sai väistyä kesäisen kapan tieltä. Samalla vähän  järjesteltiin neidon kanssa koruja, kukkasia ja purnukoita.

Onhan tämä huone aika hempukka, mutta kyllähän se pikku neidillä pitääkin...Huutiksesta olen tovin metsästänyt vanhaa pulpettia, jossa olisi tuoli samassa. Monessa blogissa niitä olen ihaillut. Eilen oli jo kovin kovin lähellä, mutta viime minuuteilla hinta otti ja karkas. Jopas pisti harmittamaan. Tässä ikkunan alle sille olisi sopiva paikka tuon pienen pöydän tilalle. Neiti oppi nimittäin eilen kirjoittamaan oman nimensä, joten taatusti kirjoitus ja piirustus into vain kasvaa. Ja mikäs olisi ihanampaa kuin kirjoitella pulpetin ääressä piha maisemasta nauttien. Jatketaan metsästämistä, kaikki vinkit otetaan vastaan :)Olisikohan seuraavaksi iso veikan huoneen vuoro, kesäverhot on jo odottamassa...

Jääköön se kuitenkin toiseen iltaan, nyt liityn täydellisten seuraan ;)

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Onpas neidillä kaunis huone! Ihanan vaaleanpunainen ;-D, niin mun värit, vaikka en enää ihan leikki-iässä olekaan ;-D

  VastaaPoista
 2. Ihanalle näyttää prinsessan huoneessa! Niin suloista ja kaunista!
  Toivottavasti olosi helpottaa pian!

  VastaaPoista
 3. Nauratti tuo sana hempukka, kun kuvasin itseäni just niillä sanoilla kun päivitin blogiani. Hempukka sana liittyi mun astioihin:)) Aah tätä vaaleanpunaista ja muutenkin pastellisävyistä elämää:))))Mä viihtyisin mainiosti teidän pikkutytön huoneessa piirtämässä ja kirjoittamassa:D

  VastaaPoista
 4. Voi jestas ku on söpö huone! Ei yhtään liian hempukka :)

  VastaaPoista
 5. No kyllä saa ja pitääkin olla hempukkaa noilla meidän hempukoilla <3 <3 <3 Ihana kammari tytöllä täynää toinen toistaa suloisempia yksityiskohtia, ja ihana aina ihailla toisten pikkutyttöjen huoneita ja haalia sieltä taas uusia ja uusia ideoita oman tytön kammariin :)

  Mullakin ollut haaveena vanha pulpetti, mutta täällä niitä saatavilla vielä huonommin kuin Suomessa, joten vielä ei ole onni käynyt meilläkään!

  Tosi hienoa, että tyttö oppi kirjoittamaan nimensä!! Onnea siitä :)

  Huomenna toivottavasti saapuu se mun vaaterekki postin mukana, ja sitten taas puhaltelee muutoksen tuulet yläkerrassa, kun huonekalut vaihtavaat paikkojaan, ja jopa huoneita...vähän olen jo tytöllekin suunnitellut uutta, isompaa pöytää, mutta katsotaan nyt, miten lopulta asiat loksahtelevat paikoilleen ;)

  Toivottavasti helpottaa pian allergian/ nuhan ja kröhän kanssa. Meilläkin taas vaihteeksi neiti flunssassa :(

  VastaaPoista
 6. Teil on kyl niin pal kaunist, joka paikas ♥ Olisi tämmöst kysyny et ku sul on valkkone kaunis vitriini, sohva vieres ni mist olet sen ostanu ?

  VastaaPoista
 7. Ihanaa sitä on pikku tytön huoneessa vähän hempukoida ja laittaa tytölle pinkkiä ja vaaleanpunaista oiken kunnolla. Pulpetin metsästystä jatketaan suurella tunteella ja innolla :)

  Johanna vitriiniin olen ostanut ehkä kolmisen vuotta sitten Kodin1 liikkeestä, enää en ole nähnyt valikoimassa. Itsekin pidän siitä valtavasti. Kirjoitat muuten ihanalla murteella :)

  Liisa odotellaan sitä sun vaaterekkipostausta innolla.

  Tauti/allergia ei valitettavasti ole helpottanut, päinvastoin! Kovat allergiaoireet taisi laukaista vielä kovan flunssan päälle ja koko köhän kruunuksi tuli vielä migreeni...onneksi on 4 päivän vapaa edessä!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihan tytän huone. Olet tainnut jokaisen kohda huolella miettiä ja sommitella. Niin on kaunis!
  Tuollaiset vanhat pulpetit joista haaveilet ovat todella haluttuja ja ihania :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3