VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 31. tammikuuta 2015

Siivouspäivä

Tämän päivän päätin olla ihan kotosalla. Monta lauantaita on kierrelty kauppoja ja hoideltu asioita. Tänään ne hommat tehtiin kotona ja pidettiin siivouspäivä. Laitettiin muksujen kanssa töpinäksi ja yhdessä tuumin saatiin puhdasta aikaiseksi. Minä jaksan aina ylpeillä tuosta meidän teinipojasta, kun se tänäänkin tarmokkaasti hoiti oman osuutensa ja lopuksi pesi koko vessan. Eihän se nyt riemusta kiljuen siivoa, mutta ne hommat hoitaa mitä pyydetään ja annetut tehtävät herra hoitaa huolella. Kuopus puolestaan kulki tolurätin kanssa ja omien sanojensa mukaan kiillotti kaikki oven kahvat ja vetimet ;)

Kuvissahan se siivous ei kyllä näy, villakoirat ja roskat kun on helppo piilottaa pois kuvista. Mutta tällä kertaa sitä ei tarvinnut tehdä. Harmi vaan, kun tämä puhtaan kodin tuoksu ei välity ruudulta. Meillä puhdas koti tuoksuu tolulle ja kloritille.
Isäntä hoiti puolestaan ruokakauppaostokset ja yllätti meidät kotimiehet runebergin tortuilla. Kiva kun nykyään myydään myös tuollaisia minitorttuja, joka oli juuri sopiva jälkkäri kahvin kera.

Kyllä nämä viikonloput ilman suurempia suunnitelmia ovat kyllä paikallaan. Kiireetön puuhastelu kotona ja aikatauluttomuus vauhdikkaan työviikon jälkeen tekee enemmäin kuin hyvää.

Leppoisaa viikonloppua,

Ansku

8 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3