VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kevään odotettuja uutuuksia

Minä kovasti yritin vastustaa Greengaten kevään uutuuskuvaston selaamista ja vielä enemmän yritin olla retkahtamatta. Epäonnistuin ja retkahdin. Ja jostain syystä näin siellä kuvastossa vaan siniset kuosit...ruudut, kukat ja tähdet, mutta vain sinisenä. Odotin ja odotin, tulisipa ne uutuudet jo kauppoihin. Minun onnekseni Desingn West oli nopea ja sieltä löytyi kaikki ne mitä odotin. Tähtilatet, koriliinat ja keittiöpyyhkeet. Ja muistinko jo mainita, kaikki sinisinä.

Minä joka muutama vuosi sitten en olisi osannut kuvitella kotiin mitään sinisiä tekstiilejä, saatikka astioita. Mutta niin vain tuli ja vei mennessään. Ja on muuten todella kaunis yhdistelmä valkoisten astioiden kanssa.

Tänään se odotettu postipaketti saapui, unohtui mielessä pyörivät työasiat ja tekemättömät kotityöt. Nämä ihanuudet oli heti saatava keittiöön arvoiselleen paikalle. Tuosta seinällä olevasta keittiökaapista on tullutkin Greengate mukien kaappi. Siihen vaihdetaan vuodenaikojen ja värimaailman mukaiset latet. Hurahtanut ja höyrähtänyt...kuten äitini sanoisi höyry mikä höyry <3


Kyllä näistä kelpaa nauttia aamukaffet ja iltateet. Nautinnon vielä kruunaa postipakettiin kääritty Greengaten kevätkuvasto. Joko sinä olet löytänyt sieltä omat suosikkisi?

Jos et pääse piipahtamaan ihanaan Karinin liikeeseen Tammisaaressa, niin klikkaa itsesi Desingn Westin verkkopuotiin. Mutta jokainen klikkailee koriin tavaraa sitten ihan omalla vastuulla.

Saatat retkahtaa :)

-Ansku

17 kommenttia:

 1. Sininen on palannut taas pitkän ajan jälkeen sisustukseen. Itselläni oli ja on edelleen kaapissa sinistä esim. astioissa. Kauniita hankintoja olet tehnyt, ja aina sitä piristystä kotiin tarvitsee. Pakkasterkuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinistä tosiaan näkee nyt monessa muodossa ja sävyissä. Itselleni mieluinen uusi tuttavuus!

   Poista
 2. Minä olen aina sanonut etten ikinä laita enää kotiin sinistä, edellinen kämppäni oli tyystin sininen..mutta ei ikinä pitäisi mennä sanomaan, et ei koskaan meille..sillä minäkin olen alkanut pikkuhiljaa lämpenemään taas siniselle...ajattelin maalata yhen kaapin sinisellä no siitä ei vielä ole takeita mutta se on jo jotain kun edes ajattelee vannoutuneelle ei siniselle :)
  Ihania kuppeja täytyy mennä katsomaan noi sivut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei sinistä vaihetta olekkaan aikaisemmin ollut ja nyt hurahdin 😊

   Toivottavasti löysit ihanan puodin sivut!

   Poista
 3. Juu tuo Design West on minun lemppari liike täällä meillä. Karin näytti uuden kuvaston minulle jokin aika sitten ja arvaa kuolasinko? Kunhan flunssa hellittää niin on tarkoitus käväistä taas ihailemassa kaikkia uutuuksia. Ikinä en pääse sieltä ilman että tuon jotain mukanani kotiin :).
  halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin lukenut, että käyt sieltä ihanuuksia ostamassa. Kiva puoti paikan päällä ja onneksemme kauempana asuville myös verkkopuoti. Toivottavasti flunssa jo helpottaa!

   Poista
 4. Nuo on niiiiiiin ihania! Tuo sininen houkuttais ihan hirveesti, mutta kun mitään muita sinisiä juttuja ei ole, niin taidan malttaa mieleni, ehkä.. ;)

  Täälläkin odotellaan paketin saapumista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne n kyllä ihanat kuten monet muutkin gg:n uutuudet. Näistä ihan hullaantuu 😊

   Poista
 5. Oih, niin kaunista <3 Joo, olen kyllä löytänyt suosikkini, ja odottelen kovasti, milloin ne saapuu meidän kylän liikkeeseen :))))

  VastaaPoista
 6. Kiitos Heidi! Kyllä tuolta varmasti löytyy kaikille omat suosikit ❤️

  VastaaPoista
 7. Sinulla näkyy kuvissa tuo peltinen leipälaatikko. Olen pitkään miettinyt ko. hankintaa, mutta pohtinut säilyykö leipä siinä hyvin. Eli onko myös käytännöllinen kauniin ulkoasun lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä leivät säilyy siinä hyvin. Meillä siellä pidetään koko ajan leipää ja ihan normaalisti ne siellä säilyvät. Jos sulatan leipää pakkasesta, en sitä jäisenä laita boxiin, mutta sulamisen jälkeen säilytän leivät siellä normaalisti. Eli kaunis ja käytännöllinen ❤️

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3