VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Syyshortensia

Tänään on ollut virtaa. Heräsin lasten ääniin puoli kahdeksan maissa ja unta oli selvästi jo saatu tarpeeksi. Rauhallinen ja pitkä aamiainen kahvikupposen ja hesarin kanssa on ihanaa viikonloppuna. Aamutouhujen jälkeen suuntasin pitkälle lenkille, kaunis, lähes kesäinen sää oli loistava vauhdittaja.

Lenkiltä saavuttuani ei ollut vielä edes puoli päivä. Mitäs sitten?!? Päiväruoka tehtiin ulkona grillissä ja jälkkäriksi innoistuin tekemään valkosulkaamokkamuffinseja. Metsästin netistä perus muffinssiohjeen ja muokkasin sitä sen mukaan mitä makuja löytyi kaapista. Nopea ja makoisa jälkkäri.

Naapurin pensaasta, luvan kanssa kylläkin, sain napata syyshortensian oksia. Tämä pitäisi kyllä omaankin pihaan hankkia. Hento, mutta kuitenkin niin näyttävä kukka.











 




Ottaisiko pienet päikkärit, että riittäisi virtaa vielä illaksikin!

Voisarvet iltapalaksi olisi kyllä aika kiva juttu...

-Ansku











10 kommenttia:

  1. Syyshortensiat<3 Itsekkin nappasin muutamat oksat...mutta huokaus kun ne olivat vain hetken ilo.... pitää ottaa syksymmällä punertavia oksia talteen ja kuivattaa ne, vanhat on vähän kärsineet ajanmyötä.

    VastaaPoista
  2. Kadehdittavaa energiaa ja aikaansaannoksia :)

    VastaaPoista
  3. Syyshortensia on kaunis ja mikä siinä viehättää niin se että väri vaihtuu siinä. Istutin lomallani sellaisen pihallemme, odotan innolla sen kasvamista ja sitä että voin kuivattaa talveksi kukkasia koristeeksi.
    Mukavaa elokuunloppua :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis hortensia!!

    Mä yritin päikkäreitä, mutta studiosta räjähti sellaiset soundit, että loppui ne unet ennenkuin ehti kunnolla alkaakaan ;D

    Suloista sunnuntainjatkoa!

    VastaaPoista
  5. Tehoilu sunnuntai sielläkin...
    sama täällä :)
    Kauniita hortensian oksia olet naapurista saanut.

    VastaaPoista
  6. Ihanan kuuloista! Välillä sitä energiaa piisaa vaikka muille jakaa ja silloin sitä kannattaa tuhlata. Välillä tulee taas niitä päiviä, ettei mikään huvita...
    Ihana tuo syyshortensia, todella kaunis!

    VastaaPoista
  7. Älyttömän kauniita aina sun kuvas,pitää rullailla eestaas ja taastaas,tais nytkin pari huokausta päästä suusta:)Energiaa alkavallekin viikolle!

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihana, energian täyteinen postaus :) Virkeää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Syyshortensia on kyllä kaunis ja syksyä kohden mentäessä sen kukat alkaa muuttaa väriään roosaan. Kukat kestävät kuivattuina maljakossa koko talven ihailtavana. Itselläni on viime vuotisia vielä iso maljakollinen.

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia, kaunista!
    Meillä syyshortensia on vasta nupulla. Odotan jo että se aukaisisi nuppunsa niin kaunis se on kun kukkii.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3