VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 28. elokuuta 2012

Selkeyttä

Viime aikoina olen kaivannut selkeyttä elämään...työnkuvaan, kotiin, pääkoppaan. Siihen on auttanut tavaroiden järjestely, kaappien siivous, turhaksi käyneiden tavaroiden kerääminen kirpparille, kalenterin järjestäminen. Kaappien ja hyllyn päällisten uudelleen sijoittelu auttaa myös, puhumattakaan lasten lelulaatikoiden läpikäyminen ja vaatekaappien inventaario.

Kaikki näyttää ja tuntuu nyt paljon paremmalta. Viikonlopun jälkeen toivottavasti tuntuu vieläkin paremmalta, kun kirppis on ohi. Kaikkea tuskin onnistun myymään, mutta sitten tehdään hyvää. Loput lahjoitetaan päiväkodille, SPR:lle ja UFF:lle. En usko, että mikään lahjoitus on pahasta. Esikoinen on otettu mukaan laita hyvä kiertämään -teemaan. Kaikki leluista saatu tuotto on lupa laittaa säästöön tietokoneen ostoa varten. Vin-Vin tilanne selkeästi!Peiton heiluttelukin vaati selkeyttä (tästä tarkemmin pari postausta aikaisemmin). Kauan palvellut pyöreä pingotettu taulu sai väistyä ikkunanpokan tieltä. Sängyn päädyssä ollut tarrateksti ei miellyttänyt silmää laisinkaan. Päiväpeiton harmaabeige puoli vei voiton ja ilmettä rauhoitti beiget isot tyynyt. Nyt saa pupukin istua rauhassa...Fengsuit on jotakuinkin kohillaan ;)Eteisen lipaston päälle keväällä virittämä hylly siirtyi varastoon...odottamaan sitä ihanaa paviljonkiterassikuistitalviolohuonettamme. Siitä on jo monta haavetta ja suunnitelmaa, mutta taitaa isännän sitkeän taudin vuoksi siirtyä ensi keväälle. Eteinenkin rauhoittui ja välkeni...yllättävän pienellä muutoksella.Onhan tavaraa edelleen ja kivojen asetelmien tekeminen on yhtä terapiaa. Eihän sitä kaikesta kauniista voi mitenkään luopua. Ja koska paljon lähtee, saa vähän uutta tulla tilalle. Syksyn Greengate uutuudet ovat saapuneet kauppoihin, joten annoin itselleni luvan tilata Malou white -sarjasta pari uutta ihanuutta. Toivottavasti saan esitellä niitä jo seuraavassa postauksessa.

On se jännää miten elämä tarvitsee joskus järjestelyä...

...sen jälkeen askel on kyllä paljon kevyempi!

-Ansku 
12 kommenttia:

 1. Moikka Ansku!

  Ihania kuvia, mageita tavaroita :)
  Sama meininki täällä, olen yrittänyt (huom. vielä asteella yritys) saada kaappeihin järjestystä, kalenteri alkaa olla kunnossa. Eiköhän tämä tästä kun saan oman kuumetaudin karkotettua...

  VastaaPoista
 2. Kotisi on niin kaunis!!
  Ja totta, sekalainen elämäkin tuntuu asettuvan järjestykseen pienen kodinlaiton myötä.. :)

  VastaaPoista
 3. Vaa´an vasemmallapuolella oleva neljän lokeron lokerikko on kiva. Onko se aterimille?

  VastaaPoista
 4. Heippa Anskuliini pitkästä aikaa! :) Laiska kommentoija täällä huhilee ja ihailee Villahovin eloa <3

  Se on kyllä totta, että järjestys kaapeissa ja kodissa luo heti selkeyttä ja virkeyttä myös omaan mieleen. Itsekkin kesällä sain kaapit järjestykseen, ja kummasti olo keveni! Mutta kaikesta ihanasta ei sentään pidä luopua! Pienet katseenvangitsijat kodissa on juuri ihania, ja sulla on taito asetella kaikki niin nätisti :)

  Oih, toi teidän kodari, ja makkari!!! Mun tarttis kanssa saada toi meidän kylppäri/kodari nyt kertakaikkiaan kuntoon!

  Keveää keskiviikkoa kamusein!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana seesteisiä kuvia!! Minäkin yritän löytää selkärangastani intoa järjestelyyn, koti on aikamoinen kaaos kesän jäljiltä. Eilen jo kävin varaamassa kirppispöydän, joten ainakin lasten vaatekaapit pitäisi käydä pikapuoliin läpi. Kovasti kaipaisin meillekin nyt selkeyttä.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia ja asetelmia! Kiva, että joku muukin tykkää järkkäillä :) Meillä vielä pienet kädet kyllä aika pian rikkoo äitin sommitelmat, mutt ailo se on pienikin hetki!

  VastaaPoista
 7. Voi sitä ihanaa tunnetta kun saa kaapit ja laatikot järjestykseen.
  Villa Hovi näyttää kauniilta.

  VastaaPoista
 8. Oi miten kaunista teillä on siellä! Niin ihania asetelmia, esineitä ja kuvia on taas postauksessasi!

  VastaaPoista
 9. Hei Ansku ja onnittelut hyvästä blogista! En löytänyt yhteystietojasi, joten kirjoitan tänne kommentteihin. Eli minulla olisi mielenkiintoinen yhteistyöehdotus blogiasi koskien. Jos haluat, ota yhteyttä eetu.moisio@kotia.com, niin kerron lisää :)

  VastaaPoista
 10. On se kumma, että sitä selkeyttä vaatii itse kukin syksyn mittaan.

  Kipa...laatikko on tällä hetkellä vanhoille aterimille, mutta ollut käytössä myös korurasiana...moni käyttöinen siis.

  Ja kiitokset ihanista ja mieltä lämmittävistä sanoista! Kivaa, kun jaksatte ilahduttaa kommenteilla!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3