VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Pionirakkautta

Yksi kesän kohokohdista on tullut, oman kukkapenkin pionit ovat auenneet ja niistä riittää iloa niin sisälle kuin uloskin. Loppuviikosta olleet kovat sateet ja puuskittainen tuuli meinasi tosin saada pionipuskaan tuhoa aikaan ja sen vuoksi sisälle on pelastettu useampikin yksilö maljakkoon. Tuoksu on talossa melkoisen huumaava, kun pionikimput ilahduttaa ympäri taloa.

Ainoa harmitus on, kun tietää tämän kukintavaiheen olevan niin lyhyt. Miksi nämä kaunokaiset eivät voisi kukkia koko kesän. On kyllä käsittämätöntä, miten tuosta nupusta voi aueta niin mielettömän upea kukka. Luonnon suuria ihmeitä ja taideteoksia.

Olohuoneen pöydälle löysin Hemtexin alepöydästä maljakot, onneksi oli jäljellä vielä molempia kokoja. Hintaan näille jäi yhteensä n.16€. Ei ollut vaikea valinta, mitä kukkia näihin ensimmäisenä asetellaan. Pionien kaveriksi sai napsia omalta pihalta myös vihreät ja upeat kuunliljan lehdet tekevät asetelmista vielä kauniimmat.Tänään vietetään kiireetöntä sunnuntai päivää kotosalla. Päivään mahtuu toki paljon kotihommia, mutta kiire ei ole eikä kelloa tarvitse tänään juurikaan katsella. Arkena tosin sitä katsoo ihan mielellään uudesta Daniel Wellingtonin valkoisesta kesäkellosta. Tämä on yksinkertaisen kaunis ja siro kello, joka näyttää todella upealta ruskettunutta ihoa vasten.


Nyt sinäkin voit hyödyntää Daniel Wellingtonin mallistosta kesäalennusta -15% koodilla VILLAHOVI15, alennus on voimassa 22.7.2018 saakka ympäri maailmaa.

Suloista sunnuntaita,

-Ansku

#yhteistyö
#villahovi15
#danielwellington

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia :) Pionit ovat minun lemppareita ja toivoisi niitä pihasta löytyvän paljon.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3