VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Eloa olohuoneeseen

VillaHovin olohuone on kaivannut pidemmän aikaa uutta ilmettä, mutta punainen lanka on hiukan ollut kateissa sen suhteen. Olohuoneessamme on vain yksi ehjä seinä, muut seinät ovat isojen ikkunoiden ja takan valloittamat. Pidän kyllä paljon ikkunojen tuomasta valoisuudesta, mutta välillä se myös rajoittaa huonekalujen asettelua. Etenkin tv on ollut oikeastaan aina ehjällä seinällä sen ison koonsa vuoksi. Tv-tason ympärille on kaivattu odotettua muutosta.

Tv ja sen ympärillä olevat tekniset laitteet halusin yhteen tasoon ja sen ratkaisun löytyminen vaati hiukan työtä, mutta se työ kannatti. Etsinnässä oli leveä, vähintään 2m taso puunvärisellä kannella, jossa on riittävästi säilytystilaa ja digilaitteet saa lasioven taakse piiloon. Lopulta löysin etsimäni...riittävän leveän, korkean ja oikean värisen tason ja viikolla meille muutti upea Anton tv-taso Hiipakalta. Antonissa on kannen väri valittavissa ja muuten taso on yksinkertaisen selkeä ja kaunis. Tykkään aivan valtavasti etenkin tuosta tammikannesta, joka antaa lämpöä muuten hyvin modernille ja yksinkeraiselle tasolle.

Tasolle mahtuu nyt tv, laadukkaaseen äänen toistoon tarvittavat kaiuttimet ja kauniita tavaroita. Kuin tilauksesta postauspäivänä sain poimia muutaman omenapuunoksan maljakkoon tason päälle. Nuo sementtikynttilät ja ruukut ovat heikkouteni, ovat niin kauniin yksinkertaisia sisustuksessa. Anton on kuin tehty meille ja se täydentää kotimme sisustusta.


Mistä Anton sitten muutti meille? 

Hiipakka  on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut huonekaluja jo vuodesta 1951. Hiipakka valmistaa omassa tehtaassa kauniita, moderneja ja toiminnallisia kalusteita skandinaavisiin ja etenkin suomalaisiin koteihin. Hiipakan tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa, jossa on pitkät perinteet ja sukupolvien osaaminen kalustevalmistuksesta. Hiipakan kalusteita myy useat jälleenmyyjät ympäri Suomea. 


Hiipakan yksi arvoista on luottamus ja se heijastui kyllä hyvin vahvasti asiakaskokemukseen, joka heidän kanssaan syntyi. Kiitos Hiipakka.

- Ansku

* Yhteistyöpostaus *

4 kommenttia:

 1. Tosi hieno taso ja sopii kyllä loistavasti tuohon! Meillä on olkkarissa samaa ongelmaa, kahdella seinällä on isot ikkunat, yksi seinä aukeaa olohuoneeseen(eli ei oo seinää) ja yhdellä on takka. Aika vähän jää sitten vaihtoehtoja just telkkarille. Mutta teillä on kyllä kaunista<3

  VastaaPoista
 2. Kivan tason löysit, sopii hyvin yhteen kaiken muun kanssa.
  Teillä on kyllä niin kaunista.
  Aurinkoista kevättä sulle.

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköinen taso, ja mahtuu jotakin muutakin kuin telkka. Kaunista on !!

  VastaaPoista
 4. Kivan ja kauniin tason löysit! Sama ongelma meillä. Olkkarissa vain yksi ehjä seinänpätkä ja muualla ikkunaa. Ei tee mieli paljon siirrellä huonekaluja:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3