VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 10. heinäkuuta 2018

Lomalla viimeinkin

VillaHovin väki on nyt lomalla, vanhemmatkin aloittivat loman perjantaina. Viikonloppuna meillä oli siskon perhe kylässä, grillailtiin pariin otteeseen Hoviljongissa ja nautittiin kesäilloista kera kuohuvan. Lauantaina käytimme serkukset Linnanmäellä hurvittelemassa. Kun loman alkuun on jotain normaalista poikkeavaa ohjelmaa, niin varsinaisen lomaviikon alussa tuntuu, että olisi jo pidempäänkin ollut lomalla.

Vieraitten lähdettyä maanantaina aamusta, tehtiin pienet siivoukset ja kaivettiin matkalaukut varastosta. Tiistaina suuntaamme koko perheen voimin Tanskaan ihailemaan Köpiksen kesätunnelmaa. Edellisestä kerrasta onkin aikaa ja on kiva palata Kööpenhaminaan muutaman, itseasiassa useammankin vuoden tauon jälkeen.
Alku kesästä tilasin Deseniosta eteiseen ja olkkariin pari uutta julistetta. Ihastuin noihin kulkuvälinejulisteisiin ja tiesin heti, että ne pääsevät eteiseen uuden lipaston päälle. Käsijuliste puolestaan odottelee varsinaista sijoituspaikkaansa erään vanhan senkin päällä, mutta se aarre ei vielä ole löytänyt tietään VillaHoviin. Toistaiseksi tuo herkkä ja yksinkertaisen kaunis juliste odottaa lopullista paikkaansa ompelukonepöydän päällä. Tosin siinäkin se on kyllä todella kaunis.

Minulla on tapana laittaa koti aina kuntoon ja paikat siistiksi ennen reissuun lähtöä. Kotiintulo on  mukavaa, kun on kotona on tavarat paikoillaan ja on puhdasta.

Tämä postaus on kirjoiteltu maanantaina siivoilun ja paikkailun lomassa, kun julkaisu tulee ulos lennämme jo Finnarin valkoisin siivin kohti Tanskaa...kerrassaan ihanaa.

Kesäterkuin,

Ansku

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia sinulla. Instassa näinkin teidän Kööpenhaminan kuvia. Ihanaa lomaa.
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  2. I love the decorations of your room, especially the pink flowers! Such a cute set up! Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.

    World of Animals

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3