VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Syksyinen keittiö

Eilen oli jälleen aivan upea syyspäivä, tuo aurinkon valo on aivan mieletön energian lähde. Keittiön ja ruokailutilan ikkunoista näkyy aroniapensas, se on pukeunut ihaniin ruskan sävyihin. Aurinkoisena päivänä tuntuu, että pensas oikein sädehtii, kun auringon valo osuu sen kauniisiin lehtiin. Ruokaa laittaessa on kiva katsella pensaan komeutta ja löytää sieltä toinen toistaan kauniimman värisiä lehtiä.

Viime viikonlopun metsäretkeltä kerätyt mustikan varvut laitoin vaa'an päälle ruukkuun. Nekin tuovat syksyn värit keittiöön. Kakun koristeena ollut pieni kukkakimppu ilahduttaa edellen tuossa vaa'alla. Aronian lehtiä, muratin oksa ja neilikka yhdessä oli oikein onnistunut koriste ja pitkä ilo minisoppakulhossa.


Tänään onkin vuorostaan erittäin harmaa päivä. Ohjelmassa mahdollisimman paljon leppoisaa kotoilua. Sateen uhka on ilmassa, mutta silti suunnitelmissa on vähän haravointia ja minikuusen hakuretki metsään. Ja isännän ostama piparkakkutaikina pitäisi kuulemma saada toiseen muotoon. Päiväkahvit taitaakin vaihtua uunituoreisiin pipareihin ja höyryävään glögiin.

Leppoisaa sunnuntaita,

Ansku

8 kommenttia:

 1. Ihanan leppoisaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää syksyinen VillaHovi <3

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä on kaunus tunnelma <3 Ihanaa sateista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista ❤ Eilen ja tänään on tosiaan saanut vain haaveilla auringonsäteistä. Toivottavasti ne näyttäytyy taas pian :) Mukavaa viikon alkua, Ansku!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3