VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 31. lokakuuta 2015

Kotoilua kera haamujen

Leppoisat Pyhäinpäiväterkut VillaHovista. Ai miten odotinkaan tätä pyhäpäivää ja kotoilua. Lauantait  tahtoo aina mennä asioita hoitaessa ja kaupoissa juostessa, tänään ei onneksi tarvinnut eikä pystynyt. Nautin pitkistä unista todella kiireisen työviikon päätteeksi, leppoisesta aamusta pyjamapäällä ja virkistävästä ulkoilusta haravan varresta. Illan suussa vien Tinttarallan naapuriin Halloween juhliin ja itse käyn rauhoittumassa hautuumaalla. Siellä sytytän kynttilän pilvenreunalla oleville läheisille, ikävä on välillä kova <3

Pyhäinpäivään meillä ei muuten liity suurempia traditioita. Kuopus halusi ehdottamasti ostaa kurpitsan omalle pihalle ja hänelle juhliin ja koulun discoon pukeutuminen on kova juttu. Minä en niin tässä kauhujuhlasta välitä, omat ajatukset ovat jo joulussa. Lahjoja on jo pikkuhiljaa ostettu kaapin kätköihin ja pallovalojen lisäksi ostin makkarin talonpoikaiskaapin oveen kauniin paperitähden clasulta. Ja jotenkin ihmeessä pääsi ensimmäinen nissekin livahtamaan ovesta sisälle. En sitä hennonnut enää poiskaan ajaa, kun hän niin tomerasti asettui tuohon uudelle tuolille istumaan.


Joulun ensimmäiset merkit ovat näkyneet VillaHovissa aina lokakuun lopulla ja sen jälkeen koti pukeutuu vuoden odotetuimpaan juhlaan vähitellen. Tänä vuonna VillaHovin joulussa on vielä yksi jännittävä elementti, kun jouluiseen kotiin saapuu aika mielenkiintoisia vieraita marraskuun lopulla. Tätä salaisuuden verhoa en vielä enempää raota, siitä kerrotaan sitten ajallaan lisää.

Tänään annetaan kuitenkin vielä tilaa haamuille, luurangoille ja kurpitsoille...jännittävää iltaa!

-Ansku6 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3