VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Väsymystä

Lyhyt työviikko alkaisi olla huomista minityöpäivää vaille valmis, ihana pitkä vapaa alkaa. Olen ollut koko viikon todella väsynyt iltaisin, joten odotan todella paljon kunnon pitkiä yöunia ilman herätyskellon soittoa.

Sunnuntaina ostetut valkoiset helmililjat ovat auenneet kauniisti. Laitoin toisen ostamani kukan plantagenin poistonurkkauksesta löytämääni ruukkuun. Väri oli ruukussa niin kohdallaan ja hintakin sopivat 2€, joten mukaan tarttui.

Leikkasin toisenkin pupun kainaloon pienen pajunkissan kimpun, jonka sävyt ovat niin samaa tyyliä mekon ja ison napin kanssa. En ole muuten juurikaan kotiin laittanut uusia pääsiäiskoristeita. Kukkaset, vintagemunat ja pupuset tuovat sopivasti tunnelmaa.
Tällä viikolla en ole saanut työpäivien jälkeen kirjaimellisesti mitään aikaiseksi, en kerrassa mitään. Mahottoman laiskafiilis on ollut. Toivottavasti se on vain vapaiden odotusta ennakoivaa puhdin katoamista, eikä enteilisi mitään sairastelua.

Huomenna pitäisi löytää tarmoa pakkaamiseen, perjantaina autonnokka kohti Jyväskylää ja sitten odotus palkitaan. Suukottelua, mytystelyä, nuuskutusta...oih minä halkean onnesta <3

Lupaan tulla kuitenkin kotiin ilman vauvakuumetta ;)

-Ansku
5 kommenttia:

 1. No ainahan sitä voi yrittää luvata vaikka mitä...On ne vauvat vaan niin suloisia!

  VastaaPoista
 2. Pitkää viikonloppua odottelen minäkin. Mutta sitä ennen saa vielä huomenna tahkota duunia kuin heikkopäinen. Kunnon yöunet tekisivät kyllä terää...

  Mutta oikein ihanaa viikonloppua!
  Katja

  VastaaPoista
 3. Välillä näköjään on niitä päiviä (viikkoja) että vaan väsyttää. Ei yhtään kiva mutta silti pitäsi osata vaan levätä välillä.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Vauvan tuoksua ei voita mikään<3 Oikein mukavaa reissua ja hyvää Pääsiäistä koko perheelle:)

  VastaaPoista
 5. Oi, mikään ei voita vauvan tuoksua♥
  Mukavaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3