VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Yllätysvieraita

Sataa, sataa ropisee!

Sadepäivän kunniaksi suuntasimme neidon kanssa mekko-ostoksille. Alet olivatkin jo alkaneet ja teimme monta kivaa kesäistä löytöä. Kauppaan oli kyllä eksynyt pari muutakin mekonostajaa :)

Kauppareissulla soi puhelin ja sain ilokseni kuulla, että saamme tänään yllätysvieraita. Veljeni tuli ihanan Annan kanssa päiväkahville.

Ihana tekosyy paistaa marjapiirakka ja kattaa kauniisti.

Loppupäivä taitaa mennä sateen ropinaa kuunnellessa. Villasukat jalkaan ja otetaan rennosti. Kesäisen sadepäivän kääntyessä iltaan sytytetään kynttilät.

Uutta työviikkoa kohti ja keskikesän juhlaa odottaen,

Ansku

4 kommenttia:

 1. Kaunis ja kutsuva kattaus:) Kattaushan on puoli ruokaa....lomallani minäkin siemailen aamuteet ruusukupista ja voileivät kauniista tassista kun kerrankin on kiireettömiä aamuja. PS: blogissani on arvonta:))

  VastaaPoista
 2. Alennusmyynnit kuulostavat houkuttelevilta! Nykyään enää harvemmin ihmiset tulevat kyläilmeään ilman, että vierailuhetkeä on suunniteltu ja aikatauluja yhteensoviteltu päiviä ellei viikkoja. Ennenvanhaan vaan lähdettiin kyläilemään sen suurempia suunnittelematta. Mukavaa, että saitte yllärivieraita ja herkkuja =D

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus ja ihanat herkut :)

  VastaaPoista
 4. Namin näköinen piirakka ja kattaus :)
  GG- mukit on mun heikkous.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3