VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Makkarin maisemia

Jokin aika sitten makuuhuoneemme kokin suuren muutoksen, olen ollut siihen äärimmäisen tyytyväinen. Pidän tunnelmasta, väreistä, uusista huonekaluista ja järjestyksestä. Tunnelma on niin rauhallinen, että unikin maistuu makoisalta. Tai voihan se olla, että tämä alkukesän hurja työtahtikin takaa kunnon unet.

Kesälomaan on vielä kolme viikkoa aikaa. Onneksi tulee juhannustauko ja maisemanvaihdos. Perinteinen mökkijuhannus järvenrannalla odottaa. Vielä yksi työpäivä ja keskikesän juhla katkaisee arkea kivasti.

Naapurin mummon kukkapenkistä keräsin muutaman valkoisen kukkasen pulloon, en edes tiedä kukan nimeä, mutta kovin on kaunis.


Parit makoisat yöunet kotona ja sitten kaverina taitaa olla kasa hyttysiä, täällä kaupungissa niitä ei onneksi ole juuri nimeksikään. Mutta ne kuuluvat kesään...niinkuin kärpäsetkin :)
-Ansku


2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma <3 Voi mökkijuhannus kuullostaa niin hyvältä :) Voi kun itelläkin joskus vielä olis mökki johka mennä Jussia viettään. Rentouttavaa Juhannusta ja toivotaan, että hyttyset tajuais pysyä pois juhannusjuhlista :D

    VastaaPoista
  2. tuo tunnelma ja nuo huonekalut<3

    ihanaa juhannusta :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3