VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 28. kesäkuuta 2012

Hempukkaa ja odotusta

Pelastin kaverini autotalliin hatautuneen vanhan emalivadin ja siihen kuuluvan telineen.  Puhtauden perikuva menneiltä ajoilta. Mökkireissulta palatessa se jäi tuohon portaikolle ja siinä se on kyllä ihan kaunis hortensioiden kaverina. Ovat aika muhkeita nuo hortensiat, viihtyvät hyvin varjoisalla, mutta kuitenkin valoisalla portaikolla.




Ikealta jokin aika sitten ostamia astioita ei ole vielä liiaksi käytetty. Jotenkin odotan lomaa, kun on aikaa tehdä kunnolla ruokaa ja kattaa kauniisti. Nyt on ruokailut menneet vähän "äkkiä jotain pöytään ja kiitos" asenteella. Muutaman kerran on grillattu, mutta kyllä vielä kesän suussa sulavat grilliherkut odottavat vielä grillaamistaan. 



Nyt alkaa alku keväästä ostetut orvokit olla tässä. Viileähkö alkukesä taisi antaa orvokille normaalia enemmän aikaa. Amppelin viimeiset kukkaset on poimittu maljakkoon. En osta muita orvokkeja, kuin amppelin heti alkukeväästä. Amppeliorvokki aloittaa kukkakauden.


Nyt on jotenkin odottava fiilis...


Odotan...

aurinkoa
lämpöä
kiireettömyyttä
rauhallisia aamuja
perheen yhteistä aikaa
odotan

LOMAA!

-Ansku

P.S. Salaa odotan myös koska satanen on rikki ;) 
Ihanaa, kun teitä on näin paljon. Onneksi Hoviin mahtuu!



4 kommenttia:

  1. No sinäkös sen sait!:) Meillä taitaakin sitten olla yhteinen kaveri, etunimi alkaa N:llä!:) Tuo teline on aivan ihana<3

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten ihana vati! Ja kuvat ja tunnelmat ja ja ja lomaan liittyvät asiat :)

    Hei satanen on ihan just täynnä, mahtavaa <3

    VastaaPoista
  3. Kiva löytö ja kauniit nuo hortensiat!
    Mukavaa loman ja kiireettömyyden odotusta.

    VastaaPoista
  4. Ihana emalivati...kirppiksillä oli hinnat huipussaan noista emalivadeista jos sellaiseen törmäsin.. Kiva kun vati päätyi hyvään kotiin<3
    Ja satanen meni rikki, onnittelut!!
    Myös mukavaa loman odotusta:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3