VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Keep Calm and Carry on

Talviset sunnuntaiterkut VillaHovista. Mekin saimme vihdoin lunta ja pakkasta tänne pääkaupunkiseudulle, kyllä sitä olikin odotettu harmauden ja jatkuvan vesisateen jälkeen. Uuden työn myötä olen ollut varsin energinen, on jaksanut panostaa taas omaan terveyteen ja kotiin ihan eri tavalla.

Teinin huonetta on päivitetty viime vuoden aikana ja muutos on jatkunut tässä talvella. On maalattu, ostettu isompi vuode, vaihdettu tekstiilejä ja tauluja. Myös työpiste vai sanotaanko suoraan pelinurkkaus on nyt päivitetty. Pelit ja vehkeet on tarkasti harkittu ja ostettu. Mukavuudestakaan ei tingitä ja syksyllä oli aika hommata myös uusi pelituoli. Ruokapöydän tuoleja hankittaessa tuli kurkattua Veken kalusteen valikoima myös pojan huone mielessä.

Annoinkin pojan itse tehdä valinnan ja hän päätyi tähän huoneen tyyliin sopivaan mustaan työtuoliin. Valinta oli Lincoln tuoli ja se oli äidillekin erityisen mieleinen, sillä edellinen pelituoli oli punainen ja parhaat päivänsä nähnyt. Tilattiin kaikki tuolit kerralla ja ne tulikin alle viikossa suoraan kotiovelle. Poika kokosi oman tuolinsa itse ja on todella tykännyt kevyestä tuolista. Sen tuoma rentous, pehmeys ja säädettävyys kuulemma lisää pelaamisen mukavuutta ryhdikkyydestä kärsimättä.
Liekö hyvän kasvatuksen vai ihan synnynäisen ominaisuuden ansioita, mutta teinin huone on aina siisti ja tavarat järjestyksessä. Poika on jopa oppinut konmarituksen idean selvästi äitiään paremmin. Kaikki turha on karsittu. Graafinen tyyli, harmaan ja valkoisen värin yhdistelmä tekee huoneesta tyylikkään. Huone siis miellyttää etenkin asujaansa, mutta myös äitiä.

Kevään aikana pitäisi keksiä jotain kivaa myös Tinttarallan huoneeseen, siitä annettiin jo eilen hyvin selvä toive, kun piipahdettiin kaupoissa. Sitä konmaritusta kovasti ainakin sinne toivon, lelujen määrä on vielä turhan suuri. Sitä marituksen ihmettä odotellessa.

Leppoisaa sunnuntaita,

Ansku


* Yhteistyö postaus, Veken kaluste*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3