VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Harmaan sävyjä

Tämän vuoden kesäloma olisi nyt paketissa ja aamulla alkaa arki. Tänään on vietetty ihan kotipäivää kokaten ja pyykäten. Kummipoika kävi onneksi serkkuni kanssa päiväkahvilla, joten saatiin päivään vähän juhlan tuntuakin.

Nyt kun arkikin alkaa, ollaan taas enemmän sisällä ja sisustaminenkin kiinnostaa eri tavalla. Olohuoneen tyynyistä ja täkeistä on kadonnut suven siniset sävyt ja harmaa on tullut tilalle. Harmaan sävyiset viltitkin ovat odottamassa viileitä iltoja ja takkatulen ääressä istumista. Kesällä ei ole takkaa lämmitelty ja vähän jo kaipailee tunnelmointia takan lämmössä. Tänään on vettäkin tullut vähän väliä ja ilma on jotenkin todella kolean tuntuinen. Päikkärit maistui makoisalta sohvan uumenissa sateen rapistessa ikkunaan.

On muuten uskomatonta, että olohuoneen pöydillä on vieläkin pioneja. Muutama pieni kukinto on edelleen nupussa. En muista milloin olisi vielä elokuussa saanut nauttia pioneista. Eilen jo sytyttelin illalla kynttilöitä ja voi miten ne luo ihanan tunnelman. Kynttilöistä tuleva tuoksukin on hurmaava.

Pimeneviin iltoihin on kiva sytyttää kynttilöitä sisälle kuin pihalle Hoviljonkiinkin. Lyhdyt on jo kaivettu esille ja niillä saadaan ulos myös kaunis tunnelma.

Vaikka syksyiset sävyt on saapuneet, vielä on onneksi kesää jäljellä.

-Ansku

3 kommenttia:

 1. Kaunista ja harmaata :)
  Syksy tulee vaikken niin innoissaan siitä olekkaan :/
  Kivaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kaunista sulla niinkuin aina.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän kaunista <3 Ihanaa päästä syksyllä teille kylään :)

  Upeita loppukesän päiviä sinne!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3