VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 5. elokuuta 2017

Vanhaa ja kulunutta

Eilen tein tosiaan pitkästä aikaa kierrokset lähikirppareille. Lähinnä toivoin tekeväni löytöjä köökkiin ja ruokailutilaan, sinnehän niitä muutama löytyikin ja niistä enemmän viime postauksessa. Mitään isompaa ei ollut mielessä, mutta kun tämä vanha ja kauniisti kulunut komuutti tuli vastaan, olin aivan myyty. Komuutin väritys on täydellinen, tosin kansi saisi olla ehkä vieläkin kuluneempi. Mietinkin, että hioisin siitä vähän enemmän tuota puupintaa näkyville. Muuten kulunut ja rosoinen valkoinen on kovasti mieleeni, eikä tämä vaatinut muuta kuin pölyjen pyyhinnän ennen käyttöön ottoa. Parasta komuutissa on tuo kaunis kuvio ovessa <3

Aluksi en edes tiennyt mihin löydön laittaisin, mutta en vaan voinut jättää ostamattakaan sitä. Kun astuin ovesta sisään ja näin astiakaapin päällä olevat rusehtavat laatikot ja kahvimyllyn, tiesin missä sen paikka on. Nyt nuo tummanruskeat tavarat ja komuutin kansi yhdistävät ne samaan tilaan. Kukkataulun alla olleet puulaatikot siirtyi varastoon jemmaan.


Komuutin sisälle saa kivasti tavaraa säilöön ja nyt sinne onkin haettu lähikauppa Ikeasta iso kasa kynttilöitä pimenevien iltojen iloksi.

Huomenna olisi viimeinen lomapäivä ja päätimmekin lähteä tänään syömään ulos. Arjen kokkailut alkavat pian, joten nyt on vielä hyvä syy hemmotella toisen tekemällä ruualla.

Mukavaa lauantaita,

Ansku


4 kommenttia:

 1. Ihana löytö ♡ eihän tuota olisi millään malttanut jättää ostamatta.

  VastaaPoista
 2. On ihana löytö!Mä muistan et mjmmolassa on ollut tuollainen aikoinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mummoloissa näitä on tosiaan monilla ollut <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3