VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Juhlahumua heppateemalla

Tänään meidän tinttaralla täyttää 8 vuotta ja koko eilinen päivä juhlittiin kavereiden sekä akuisten voimin. Neiti on aloittanut tänä syksynä ratsastuksen ja sen tiimoilta keksimme synttäreille heppateeman. Löysimme netistä vaaleanpunaiset lautaset hevosen kuvalla ja sen ympärille rakentui kattaus ja juhlien väriteema. Suloisen hennot vaaleanpunaiset astiat kaivettiin kaapista, pompomit ja ilmapallot sekä väriin sopivat servetit loivat upean juhlatunnelmaan koko päiväksi.

Antimia oli paljon, muttei liikaa. Kerrankin osasin mitoittaa tarjoiltavat vieraiden määrään sopivasti ja tänään saamme sopivasti herkutella loput tarjoilut päiväkahvilla. Kakuksi tuli tänä vuonna suosittu popcornjuustokakku, johon päätyi upea valkoinen hevonen laukkaamaan. Sankari totesikin, että aivan kuin tuo hevonen juoksisi lumihangessa.


Juhlissa viihtyi niin lapset kuin aikuiset ja neitikin totesi päivän päätteeksi, että tämä oli kyllä vuoden paras päivä. Onnistuneet juhlat siis kaikilta osin.

Onnea meidän suloinen Nella <3

Tänään muistelemme ihania juhlia ja huilataan,

Ansku

3 kommenttia:

  1. Olipa paljon noita juhlijoita. Monenmoista herkkuja tarjoilulla. Oli varmasti ihanat juhlat.

    VastaaPoista
  2. Olipas herkullisen näköisiä tarjottavia ja toi kakku oli hurmaava... meidän neiti täyttää marraskuussa 7v. ja vielä ei tiedetä teemaa. Juhlia on kiva järjestää : )

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos ihanat kauniista sanoista. Juhlat oli kyllä ihanat <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3