VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 22. elokuuta 2016

Koska sitä ei voi piilottaa, korostetaan sitä...

Tervehdys täältä VillaHovista pitkästä aikaa. Kesä on vierähtänyt vauhdilla ja ilmassa alkaa olla kovasti syksyn tuntua. Kesäaikaan jäi blogi kokonaan hunningolle, katsotaan miten sen päivittämiseen riittää virtaa syksyn aikana. Kotona ei suuria sisustusmuutoksia ole tapahtunut. Tosin huomasin päivänä eräänä, että silmäni löytävät kaupasta kaikkea puunsävyissä olevia tuotteita. Onhan niitä ollut meillä toki aikaisemminkin, mutta nyt ne löytävät meille entistä helmpommin tiensä.

Olen monesti kertonut teille, miten VillaHovia hallitseva pyökki parketti ei ole mieleeni. Samaa sävyä olevat keittiötasot ovat myös olleet listalla "nämä joskus vaihtoon kiitos". Nyt kun puunväri miellyttää silmää eritavalla, on tuo lattia ja tasotkin näyttäneet ihan erilaiselta omaan silmään. Ja koska se lattia ei tuosta noin vaan vaihdu, joten sitten keskitytään korostamaan sitä.

Niin kovasti kuin uusi lautalattia tai valkoiseksi maalattu parketti houkuttaisikin, niin eihän tämä nyt taas yhtään hassummalta näytä. Puiset korit, leikkuulaudat, harjat ja purnukat tuovat kotoisen tunnelman ja lämmön sisustukseen. Samalla ne jotenkin yhdistävät lattian ja tasot toisiinsa.

Vielä kun muutaman vuoden lattiaremonttia pohtii, niin siinä vaiheessa tämä voi olla jo niin in, ettei haluakkaan vaihtaa ;) Kattellaan siis rauhassa.

Ihanaa viikkoa sinne ruudun taakse!

-Ansku6 kommenttia:

 1. Näin ruudun takaa katsottuna ,näyttää ihan kivalta, mutta ymmärrän halun myös lauta lattiaan tai valkoiseen parkettiin.
  Minusta teillä on niin kaunis koti , kaikkia pikku tavaroita myöten.
  Hyvää tiistai päivää sinne.

  VastaaPoista
 2. Hellou muru pitkästä aikaa! Ihanaa jos blogi alkaa päivittymään tiuhempaan <3

  Ymmärrän todella hyvin tuon tunteen pyökkilattioista, mutta teillä sentään lattia on siisti ja hyväkuntoinen! Ei ollenkaan pahan näköinen! Ja kivasti tuo puunsävy antaa lämpöä valkoiseen sisustukseen, ja todellakin kaikki pienet puiset yksityiskohdat sopivat nyt kuin nenä päähän. Onhan tuo ihan selvästi tulossa taas muotiinkin. Mielettömän kaunista teillä <3

  Ihanaa ja tunnelmallista syksyn aikaa!

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi ja laitoin lukijaksi itseni.
  Ihana keittiö, toi lattian ja katon väri ovat lämpöisiä, sopii valkoisen kanssa hyvin.
  Käythän katsomassa blogiani ja laita itsesi lukijaksi ja samalla osoitteeni sinun sivullesi.
  teen samoin, on kiva tutustua uusiin blogeihin ja saada samalla uusia blogituttuja. Kiitos etukäteen.

  VastaaPoista
 4. oh ich bin begeistert,,,,
  dein BLOG gefällt mir sehr gut,,
  ich komme wieder,,,,

  wünsche noch einen schönen ABEND
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  VastaaPoista
 5. Todella hyvä ratkaisu ja toimii! Kyllähän se niin on, että trendit muuttuu ja vanha juttu voi taas pian näyttää ihan uudelta. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3