VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Turistina Tampereella

Viimeisen kolmen vuoden aikana olen saanut tutustua ihaniin sisustusliikkeisiin, kirpputoreihin ja hotelleihin ympäri Suomea. Ystävyys blogisiskojen kanssa on mahdollistanut tutustumisen moneen uuteen kaupunkiin. Tampereelta kaikki silloin alkoi ja vaikka olin käynyt kaupungissa jo ennen ensimmäisiä treffejä, niin silti sieltä joka kerta löytyy uusia ihania kauppoja.

Ensimmäisillä treffeillä sain jo tutustua tähän ihanaan sisustuskauppa Kantriinaan. Tämä liike sijaitsee Laukontorilla ja on laitettu tyylikkäästi ja taidolla. Täällä on tilaa liikkua, ihastella ja huokailla. Täältäkin puodista löytyi paljon kaikkea kivaa kotiin. Ihanaa oli saada muisto lahjakassiin pakattuna, kun jatkoimme ostoskierrosta perjantai-illassa.  Kiitos Kantriinan naisille vieraanvaraisuudesta.






Jotta jaksaa shoppailla, pitää saada kunnon yöunet muhkeassa ja tilavassa vuoteessa. Tämän meille mahdollisti Scandic Tampere Station. Hotelli olikin aivan ydinkeskustassa, josta oli käteävä liikkua kaupungille. Huoneissa meitä odotti ihana herkullinen hedelmätarjotin, vaahtokarkit ja kuohuvaa. Ihanaa hemmottelua rankan shoppailureissun päätteeksi. 


Noihin valtaviin sänkyihin oli ihana kellahtaa suihkun raikkaana ja höpötellä ystävien kanssa pyjamabileissä yömyöhään. Hotelli on todella siisti ja tyylikäs. Ja herkkäunistenkin ystävä, sillä tänne ei kuulunut liikenteen eikä baarien melut. Todellinen rauhoittumisen ja lepäämisen kehto.


Aamulla saimme nauttia runsaasta aamiaisesta. Tarjolla oli kaikkea tuoretta ja raikasta. Tämän aamupalan turvin jaksoi taas kierrellä kaupoissa koko päivän. 





Lämmin kiitos hotellinväki. 

Tampereella on kyllä paljon ihania puoteja ja yksi uusista tuttavuuksista on Hyvän tuulen puoti. Nimensä mukaisesti täällä tuli todella hyvä mieli. Valtavan iso liike, jossa oli paljon tarjontaa eri valmistajilta. IbLaursen, greengate, Maileg ja paljon paljon muuta. Täältä tulikin ostettua tuliaiseksi neidille mailegin pieni imuri ja itselle ihanat greengaten latet sekä ihana tuoksusaippua. Puodista löytyi myös kaunis kortti meidän reissusta sairastapauksen vuoksi poisjääneelle ystävällemme Kikelle <3






Kyllä tämäkin reissu jää ikimuistoisena mieleen. Paljon vieraanvaraisia yrittäjiä, ihanan leppoisa tunnelma ja paljon annettavaa turistille. 

Tampereelle kannattaa tulla pidempääkin. Puoteja, putiikkeja ja majoituksia löytyy useammankin reissun ja päivän ajalle.

Kiitokset,

Ansku

* Yhteistyöpostaus*

4 kommenttia:

  1. Onpa teillä ollut ihana reissu, just kaikkea kivaa: sisustus puoteja, hyvä hotelli monessa mielessä ja ihanat ystävät mukana. Tuollaisia reissuja jokainen tarvitsee jaksaakseen. Hyvää loppu viikkoa sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli kyllä aivan huikea ja seurana parhaat ystävät <3

      Poista
  2. Olin myös Tampereella ystäväni kanssa shoppailemassa ja kahvittelemassa viime viikonloppuna. Kävimme parissa kahvilassa ja sisustusliikkeessä. Tällaiset reissut kyllä piristävät : )
    Ja lopuksi vierailimme vielä Näsilinnassa. Oli aivan mahtava paikka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä todellakin ihana kaupunki...kaikkea ihanaa <3

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3