VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kesän makuja

Olipa mukavaa, kun sunnuntaikin valkeni ihanan aurinkoisena. Leppoisan aamun jälkeen lähdin pitkällä lenkille. Nautin lenkkeilystä yksin, hyvä musiikki korvilla ja arskat päässä. Kyllä siinä lenkkari nousee kevyesti, kun aurinko kaverina saa kävellä keväisiä katuja.

Kun perheelle oli saatu lenkin jälkeen evästä pöytään ja ruuat myös alkavaan arkeen, innostuin vielä ulos ikkunoita pesemään. Sainkin pestyä kaikki talon ikkunat ulkoapäin. Vielä kun saisi urakan tehtyä sisäpuolelta, niin olisi ilo katsella ulos. Mutta kyllä se kummasti kirkastui jo tälläkin tavalla.

Uurastuksen päätteeksi ajattelin palkita itseni jollain herkullisella. Olen muutaman kerran paistanut näitä terveellisiä, mutta super makoisia banaanilettuja. Näistä tuli kyllä ihanan kesäinen fiilis, kun kaivoin vielä pakkasesta mansikoita kaveriksi. Oli ihan pakko kattaa herkut kesäisen kukkaisille greengaten astioille. Tämä on kyllä super helppo ja suussa sulava jälkkäri.





Banaaniletut

(1 annos)

1 banaani
2 kananmunaa
ripaus vaniljasokeria ja kanelia

Soseuta ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi ja
paista kookosöljyssä miedolla lämmöllä


Tarjoile marjojen, jogurtin tai jäätelön kera.

Maistuu taatusti :)




Touhukkaan päivän kruunu oli kyllä tämä kesältä maistuva herkku ja herkuttelun kruunasi kaunis kattaus. Pienillä asioilla sitä saa iloa ja makua elämään.

Mukavaa uutta viikkoa,

Ansku

1 kommentti:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3