VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Talven tuntua

Ihanat pikkupakkaset ovat saapuneet ja ohuen ohut lumikerroskin oli tullut yön aika nurmen pinnalle. Ei täällä vielä lumiukkoja rakenneta eikä muita talvipuuhia pääse harrastamaan, mutta kaikki täällä on kyllä valmiita talvitouhuja varten. Sukset ja luistimet on nostettu jo ovenposkeen odottamaan todellista talvituiskua.

Aamulla laitoin hyvin päälle ja suuntasin metsään havujen hakureissulle. Kuusen oksilla koristelin VillaHovin talviset portaat. Varastosta kaivoin vanhan räsymaton oven eteen ja koristelin ovenpielen talviseen asetelman luonnonantimien avulla. Ovellekin ripustin puksipuusta tehdyn kranssin, jota täydensin muutamalla pienellä kärpässienellä ja tonttu pariskunnalla. Vanhempieni tekemät kivi kärpässienetkin tuli nostettua kukkapenkistä talviportaille.


Kyllä sai VillaHovin portaat aivan uuden ilmeen. Enää puuttuu vain kaunis lumipeite, joka tekisin talvitunnelmasta täydellisen valkoisilla hiutaleillaan. Olen aivan hurmioituneena katsellut muualla Suomessa olevia ihania lumimaisemia ja kuvia.

Lumituiskua odotellessa,

Ansku

8 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää ! Kohta se lumi saapuu sinne eteläänkin :)
  Kivaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kamu! Sitä lunta edelleen kovasti odotellaan :)

   Poista
 2. Niin kaunista. Kuten jo instassakin mainitsin. Ihanaa aikaa :))Taidan itekin räsymaton hakea terassille. Sopii muutenki niin hyvin tunnelmaan.
  Mukavaa uutta viikkoa Ansku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Marika <3 Räsymatto tuo portaille tosi kivan tunnelman.

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3