VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Takatalven tuntua

Niin se vaan lämpötila laski ja luntakin tuprutteli tänään aamusta, hiukan on takatalven tuntua ilmassa. Onneksi aurinko kuitenkin on jaksanut paistaa, vaikka viileää onkin. Aamutohinoiden lomassa huomasin, että ennen töihin lähtöä on jo todella valoisaa. Kaiken kiireen keskellä tuli napattua kamera käteen ja räpsin kuvia sinisestä keittiöstäni. Sininen on kyllä näkynyt muissakin kodeissa, sisustuslehdissä, blogeissa ja kaupoissa. Ennen en olisi kuvitellut sinistä kotiini, mutta nyt olen ihan rakastunut etenkin näihin kevyen sinisiin sävyihin. Kevään uudet GG:t edustavat näitä silmääni miellyttäviä värejä ja astiat ovatkin olleen todella kovassa käytössä ja niillä tekee mielellään kauniita kattauksia.

Työpäivän jälkeen hurautin kotiin Plantagenin kautta. Parin viikon takaiset kukkaset olivat jo parhaan päivänsä nähneet. Tulppaanit, helmililjat ja pari pientä teteä lähti mukaan. Yksi minitete mahtui juuri sopivasti yhteen lattemukiin. Vaa'an päällä oleva muki onkin nykyään vain koristekäytössä ja sopiva kukille. Muki nimittäin lipsahti esikoiselta kädestä ja sai kaksi isoa säröä itseensä. Harmitti vietävästi, mutta vahinkoja sattuu. Onneksi se ei täysin käyttökelvottomaksi hajonnut.
Nyt kun kotihommat on tehty ja kuulumiset teillekin kerrottu, taidan vaihtaa lenkkarit jalkaan ja pistää pipon korville. Iltalenkki ennen saunaa on nyt paikallaan. Sen jälkeen lempparisarja sairaalamaailmasta ja sitten unta kohti!

Keskiviikkoterkuin,

Ansku

4 kommenttia:

  1. Kaunis, herkkä sininen. Ihania tunnelmia välittyy ruudun tälle puolen <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirteältä ja raikkaalta näyttää sininen köökissäsi ❤️
    Sulla on ihan uskomaton kyky nuitten kukkien kanssa!Taas niin kauniita asetelmia ❤️

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3