VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Puuhakas palmusunnuntai

Palmusunnuntaina herättiinkin kesäaikaan. Siirsimme kellot vasta aamulla, joten heti päivän aluksi meiltä sitten napattiin se tunti pois. Aamu tuntuikin menevät hetkessä. Saa nähdä miten se kellojen siirto vaikuttaa elämään. Kellojen kääntämisen jälkeen pakattiin höyhenin koristellut oksat pärekoriin, muuntauduttiin noidaksi ja sitten neiti lähti virpomaan naapurustoon. Kovin oli makoisa palkka reilun tunnin työstä :)

Vaikka päivä oli tänään harmaa, ei täällä onneksi satanut laisinkaan. Iltapäivä menikin pihalla puuhastellessa. Haravointia, pihan lannoittamista, autokatoksen siivousta ja kaikkea pientä hommaa. Oli mukava olla ulkona, kun ei ollut kylmä. Aurinko olisi ollut odotettu vieras, mutta mieli virkistyi kyllä ilmankin.

Ulkoilun jälkeen järjestelin vähän ruokailutilaa. Pääsiäiskukat asettelin tuohon posliinikulhoon ja virpojille varatut herkut toiseen. Samalla vähän järjestelin tyynyjä ja tuota valkoisia aarteita täynnä olevaa seinämää. Tuo on muuten toinen paikoista, jossa lankaköynnökset kasvavat todella komeiksi yksilöiksi.

Lopuksi kuva meidän Tinttaralla Trullista, melkoinen noita olikin :)


Ensi viikolla onkin ihana lyhyt viikko ja sitten päästään nauttimaan pitkästä pääsiäisvapaasta. Lepoa, herkuttelua, kyläilyä ja myös siivouspuuhia tiedossa. Kaikelle on onneksi aikaa.

Pääsiäistä kohti, muutaman arkipäivän kautta!

-Ansku

6 kommenttia:

 1. ne ovat kauniisti sisustettuja !!! haluaa Saksasta Angie

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!pääsiäiskukat niin pirtsakan värisiä että oikein ilo silmälle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Miten kauniit lankaköynnökset...minä en saanut sitä menestymään, mutta ilmeisesti on sitten tarkka valosta! <3 Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Marita <3 Lankaköynnös on kyllä aika tarkka kukka...vuosien saatossa olen oppinut niitä hoitamaan :)

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3