VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 27. joulukuuta 2012

Vielä palanen joulua

Joulu on nyt juhlittu ja arki on koittanut, vaikka lomalla ollaankin. Kilttejä oli niin aikuiset kuin lapsetkin. Minäkin sain aivan ihania paketteja ja tässä muutama omasta paketista löytynyt lahja..kaunis palikkakalenteri, iittalan kynttilänjalka ja kovasti toivottu valkoinen aaltomaljakko. Minulla on ollut iso kirkas aaltovaasi, mutta epäonnekseni rikoin sen viime vuonna. Valkoisesta olen haaveillut, mutta en sitä ole itse raaskinut ostaa...onneksi joulupukilla oli varaa :).

Yritin tänään löytää ruokakaupasta tulppaaneja ison kimpun maljakkoon, mutta eihän siellä ollut kuin joulukukkien ale. Ostin sitten nupussa olevia valkoisia hyasintteja ja asettelin niitä maljakkoon.

Ja lopuksi lahja, jonka arvoa ei rahassa voi mitata. Mummoni nuoruuskuva, jonka äiti oli teettänyt kauniisiin kehyksiin. Tämä on minusta todella ihana ja kaunis kuva. Pikku mummoni...


Tänään meillä on satanut vettä ja on aika kurja loskakeli. Kävimme kuitenkin aamusta testaamassa lasten uusia liukureita ja tällä kelillä luisto oli kyllä kohdillaan.

Iltapäivällä piipahdin pitkästä aikaa muutamalla kirpputorilla ja jotain kivaa sieltä löytyi, mutta niistä tarinaa sitten joku toinen kerta. Ensin pitää vähän kaivella valkoista maalia ;)

Mutta onneksi tässä on lomaa jäljellä, vielä ehtii...

-Ansku

4 kommenttia:

 1. Mukavaa loman jatkoa, toivottavasti kelit suosivat jatkossa!
  Ihana muisto tuo mummosi kuva <3

  VastaaPoista
 2. Ihania jouluisia tunnelmia, kattauksia ja lahjoja! Aallot ovat kyllä upeita klassikkoja, ja kivasti näemmä hyasintitkin maljaan sopivat! Pikku-mummo on niin kaunis <3

  Leppoisia välipäiviä!

  Ps: innolla odottelen kirppislöytöjen esittelyä ;)

  VastaaPoista
 3. Voi, todella kaunista tunnemaa! Ja aivan ihana tuo pikku-mummo!!

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia lahjoja oletkin saanut!
  Hymyjä ja haleja loppuvuoteesi<3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3