VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Näpertelyä

Aamulla kävelin unenpöpperössä postilaatikolle. Syksyinen tihkusade herätti melko nopeasti. Sanomalehti kainalossa koleaa tihkua paetessa, astuin puusta tippuneiden pihlajanmarjojen päälle. Nappasin muutaman tertun matkaan ja päätin kokeilla kädentaitojani. Noh, jotain pientä kaunista sain aikaiseksi. Kuivatut marjat voisivat tosin olla helpompia työstää. Harjoituskappale pääsi astiakaapin lasioveen, luonnon antamia elämän iloja. Jätin marjoja myös kuivumaan, koska toinen ovi kaipaa kyllä myös oman sydämensä.
Täällä on ollut tosi harmaa ja sateinen päivä. Vaikka nukuimme koko perhe todella pitkään, on silti väsyttänyt koko päivän. Tirskuttaakin, toivottavasti en ole tulossa kipeäksi. Onneksi serkkuni houkutteli minut lenkille. Lämpimästi päälle ja tihkusateeseen parantamaan maailmaa. Kyllä teki hyvää. Nyt on taas se hämärän hetki, kun on aika sytyttää kynttilät. Sopivasti tuikutkin ehtivät palaa ennen nukkumaan menoa :)

Sateista sunnuntaita!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Kaunis sydän, Ansku!

  Minä etsin kuumeisesti tänään metsäretkellä pihlajanmarjoja, mutta tyhjää kopasin. Pihastamme kun hävisivät kaikki omat tilhien kitaan, mutta ehkä ne tarvitsivat niitä enemmän ;D

  Rauhallista sunnuntai-illanjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Söpö sydän<3 Systeri toi omasta metsästään pussillisen metsän antimia: mustikan varpuja, jäkälää ym.. Syksyssä on oma puolensa;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis sydän!
  Harmaata on ollut täälläkin...koko päivän.

  VastaaPoista
 4. Sataa täälläkin, joskaan luulen, että ollaan aika samoilla leveysasteilla ;-D
  Ihanasti sopi tuo pihlajamarjasydän tuohon astiakaapin eteen, jotenkin korostaa noita joulun värisiä astioita....

  VastaaPoista
 5. Olet saannut "stalkkeri-haasteen", käypä kurkkaamassa blogissani ;-D

  VastaaPoista
 6. Meiltäkään ei enää pihlajanmarjoja ole löytynyt aikoihin, linnut pistivät ne nokkiinsa melko nopeasti.. En saanut ainuttakaan koristeisiin.. :) No, hyvään tarkoitukseenhan ne menivät! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3