VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 18. lokakuuta 2012

Aarteita ullakolta

Mummon tavaroita järjesteltäessä teimme pienen retken myös mummon vintille. Pölyä, pölyä ja pölyä, sitä löytyi ullakolta isot kasat. Ei ollut mummo tainnut muutamaan vuoteen vintillä vierailla. Löytyi sieltä ullakolta aarteitakin.

Pölyn peitosta löytyi tämä ikivanha lääkekaappi, sitä saikin putsata urakalla. Vinttikomeron perältä löytyi myös neljät ihanat vanhat sukset, siskoni otti yhdet ja minä sain loput itselleni. Yhdet on aseteltu portaille (niistä kuvaa, kunhan joskus pääsisi valoisan aikaan pihalle kuvaamaan), yhdet kiipesivät ruokailutilan kattoon roikkumaan heinäseipään kupeelle...ja viimeiset saivat varastopaikan toistaiseksi. Hassua, että en koskaan edes ajatellut mummoni säilyttäneen moisia aarteita kerrostalon vinttikomerossa.
Käytin lomailevaa koululaista tänään Itiksessä. Poika teki omat ostoksensa ja äiti löysi kauppoihin tulleet joulusuklaalavat...
...no hei a-p-u-a! 

Mutta eikös syksyn tuoma kaamosväsymys, ankeus 
ja harmaus parane suklaalla ;)Ja nämä mokomat kiipes tuhon lääkekaapin kupeelle, eivät sitten millään malttaneet enää siellä kaapissa pysyä piilossa :)

Harmaudesta huolimatta hymyä huuleen!

-Ansku10 kommenttia:

 1. Toivottavasti paranee..ainakin yritän sillä hoitaa itseäni :)
  Ihania muistoja mummosta <3

  VastaaPoista
 2. Ihana lääkekaappi ja sillä on myös suuri tunnearvo!
  Samaa mieltä kanssasi että syksyn kaamosväsymys ja harmaus paranee suklaalla:)

  VastaaPoista
 3. Hei, olen viime päivät tehnyt samanlaisia löytöjä meille uudesta, mutta oikeasti vanhasta villastamme. Kiva lukea samanlaisista kokemuksista ja ihaillen katson valmista kaunista sisustustasi. Ehkä minullakin joskus vuosien päästä valkoinen hohtaa! No, nyt pääsen kuitenkin jo hypistelemään ja kunnostelemaan löytöjäni, heh.

  Käy visiitillä, jos ehdit, taidan hypätä lukijaksi tänne sinulle!

  www.villaidur.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ullakoiden kätköistä voi tosiaan tehdä yllättäviä löytöjä, itsekin olen viimeisen vuoden aikana roudannut vanhasta mummolastani toinen toistaan ihanempia aarteita! Mä eksyin myös tänään joulusuklaahyllylle, ja pitihän se napata rasia mukaansa :)

  VastaaPoista
 5. Mummun aarteita, ihania<3 Voi vitsi, suksia minäkin kaipaisin...siis niitäkin. . .Ihanat tonttuset, tossa tilasin itselleni Mailegin tonttutytön ja yhden microkokoisena taivuteltavana versiona, siis ihan pakko oli saada;))
  Olen myös huomannut nuo valtavat suklaarasia tornit kaupoissa...ja joulukoristeita halpiskaupoissa ym ym.....ei voi sanoa kuin Ihanaa:))) viis finneistä ja kiloista!

  VastaaPoista
 6. Suklaasta on apu moneen tilanteeseen ;D Mä ainakin luotan sen voimaan täysillä.

  Ihanan lääkekaapin olette löytäneet !

  VastaaPoista
 7. Suklaati auttaa lähes kaikkeen! Mä bongasin kaupasta vihreät kuulat ja niitä lähti mun matkaan...

  Kivaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
 8. Jos ei suklaalla, niin ei sitten millään! Onpas mukavaa, että noita löytöjä välillä tekee!

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 9. Suklaa on kyllä syksyn pelastus :)

  Mummoni aarteet onneksi vie minut aina hetkeksi muistojen kautta mummon luokse!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3