VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Omenapuun alla

Olen pitkin kevättä ihaillut moneissa blogeissa olevia ihania istutuspöytiä. Omastakin haaveilin ja sellaisia kirppareiltakin metsästin, mutta sopivaa ei vaan löytynyt. Juhannuksena ihailin isäni tekemää saunapenkkiä. Penkki oli tehty paksusta lankusta ja siitä se ajatus sitten lähti. Isi otti vihjeestä vaarin ja teki esikoiselleen ihanan kunnon lankkupöydän. Maalasin sen sitten itse valkoiseksi ja taadaa, siinä se komistus nyt on. Kiitos isi, olet huippu <3


Uuden pöydän myötä innostuin siirtämään etupihalla olevan puupenkin toisen omenapuun alle. Eilen hain sateen runtelemien kukkien tilalla pari uutta krysanteemia ja alessa olivat jo kaikki ulkoruukutkin. Takapiha sai täysin uuden ilmeen pienillä muutoksilla.


Kesäinen tervehdys VillaHovin pihalta!

Kasa kesälukemista mukaan ja puun alle nautiskelemaan!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Ihania penkkejä <3
  Ihanaa kun on isä joka osaa tehdä. Meillä oli aina niin, että äiti ennemmin teki kun isä, isä ei osannut tai ehkä paremmin viitsinyt :)
  Onneksi mulla on mies joka osaa ja viitsii, joutuu tekemään mulle isänkin edestä ;)
  Mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis pöytä ja tuo penkki<3
  Isit on niin taitavia<3
  Kyllä tuolla kelpaa istuskella ja lehtiä lueskella...
  Totta tosiaan krysanteemit ovat tulleet kauppoihin. . .metsikössä näin kauniita liilan värisiä kanervia ja niistä sais kauniin kimpun kera valkoisten ruusujen-taas haaveilen<3:))

  VastaaPoista
 3. Teillä on sitten super nätti takapiha <3 <3 <3
  Tosi kaunista olet laittanut!

  VastaaPoista
 4. Kivan penkin isäsi sulle tekaisi! :) Mä sain kans muutama viikko sitten isältäni hänen itsensä tekemän kukkapenkin (tehnyt jo monta vuosikymmentä sitten). Vaatii hieman uutta maalia pintaansa, mut hyvä istutustaso siitä tulee! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana penkki! Kauniilta näyttää teidän takapihalla.
  Nautinnollisia lukuhetkiä!
  -k-

  VastaaPoista
 6. Teillä on niin kaunista siellä!
  Mukavaa alkanutta elokuuta!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3