VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Koti pukeutuu jouluun

Kyllä tämä aika rientää kovaa vauhtia. Jouluun on enää viisi viikkoa aikaa ja minusta juuri tämä odottelu on sitä parasta aikaa. Siksi tykkään laittaa kotiin joulua jo hyvissä ajoin, että saamme nautiskella ja hyggeillä koko tämän marras- ja joulukuun. Tänään laitoin jouluiset tyynyt olkkariin, vanhasta keittiöpyyhkeestä tuli liina ruokapöydälle ja kasa jouluisia koristeita kaiveltiin laatikosta.

Myös Tinttaralla haluaa panostaa oman huoneen joulutunnelmaan kunnolla.  Nisset, possut ja ankat vaihtavat paikkaansa, kun joulu asettuu tupaan. Naapurin lapsetkin viihtyvät meidän joulutunnelmassa.

Näin hämärällä kuvaaminen on kyllä melkoisen haastavaa, kuvat ovat joko hyvin kellertäviä tai sitten tuo ulkoa tuleva sinisyys värittää kuvia. Voihan se toki olla mahdollista, että VillaHovin emäntä ei vaan osaa hyödyntää kameran ominaisuuksia riittävän hyvin. Pahoittelut kehnoa kuvan laatua.


Sunnuntait ovat minulle kotoilupäiviä ja silloin puuhataan mukavia kotosalla ihan aamusta iltaan. Kotihommia, joulun laittamista ja vähän leipomistakin, villasukat jalassa lökäpöksyissä on vietetty koko päivä. Puuhailun päätteeksi maistuu uunituoreet piparitortut. Niin parasta <3

-Ansku

7 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3