VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Viimeiset pionit

Railakkaan festariviikonlopun jälkeen VillaHoviin saatiin uudet kesävieraat, kun veljenperhe tuli kyläilemään meille muutamaksi päiväksi. Kun 2 ja 4 vuotiaat pikku sällit tulee kylään, niin vauhtia ja ääntä riittää.  Vaikka viikonlopun juhliminen meinasi uuvuttaa, jaksoin paistaa päiväkahville marjapiirakan. Se maistui kyllä taivaalliselta pitkästä aikaa. Sunnuntai iltana grillailtiin Hoviljongissa ja nautittiin kauniista kesäillasta kynttilöiden ja tunnelmavalojen loisteessa. Koko sunnuntai olikin ilmojen puolesta upea ja se vietettiinkin pihalla. Kuvia kesäkattauksesta ja tunnelmasta voit kurkata  VillaHovin instasta. Oli niin kiva istuskella ja fiilistellä Hoviljongin tunnelmassa.

Eilen piipahdimme aamupäivästä lasten kanssa Fallkullan kotieläintilalla ja paikallisessa puistossa, saatiin lapsille hauskoja ja touhukkaita elämyksiä. Myös noilta retkiltä on kuvia instan puolella. Tänään vieraat pakkasi aamuvarhain kassit ja lapset autoon suunnaten Viroon. Aamupäivä onkin mennyt lakanoita pyykätessä ja kotia kuntoon laittaessa. Pionipuskasta löytyi vielä muutama nupullaan oleva kukka ja ne pääsivät koristamaan ruokailutilaa. On kyllä tänä vuonna ollut harvinaiseen pitkään pionit kukassa tämän erikoisen viileän kesän vuoksi. Tällä hetkellä täällä on aivan huumaava pionien tuoksu.
Tänään tuosta säästä ei tahdo ottaa selvää. Väillä paistaa, välillä on pilvistä ja vähän tuntuu sateen uhkaakin olevan ilmassa. Kun vaan saisivat nyt tuo lakanat kuivua kunnolla kesätuulessa ja pysyivät sateet nyt tällä kertaa poissa.

Puuhakkaan aamun jälkeen taidan nauttia loppupäivästä rennosti ja aloittaa rentoilun pienillä päiväunilla. Kesäloman yks parhaista asioista, päikkärit silloin kun tahtoo...ihanuutta.

-Ansku

2 kommenttia:

  1. Kaunis kesäinen koti ja ihanat pionit.
    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Le peonie sono tra i miei fiori preferiti. Delicati, raffinati, regalano alla tua casa un tocco di leggerezza rendendo il tuo "nido" ancor più splendido. Buona continuazione di settimana. Paola

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3