VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Valkoisia kukkia

Siitä tietää, että kevät on pitkällä, kun valkovuokot valtaavat meidän metsätien. Meidän tontti on metsätien vieressä ja sen ansioista oma piha tuntuu entistä suuremmalta. Jokunen vuosi sitten metsästä raivattiin puita ja sen jälkeen valkovuokot ovat kukkineet entistä runsaampina. Metsätie on tällä hetkellä aivan valkoisena ihanien kevätkukkien ansioista.

Perinteinen valkovuokkokimppu piti saada myös keittiöön vaa'an päälle pieneen ibLaursenin kannuun. On se vaan kaunis kukkanen. Piipahdin tänään Tapanilan Pihapuodin uusissa tiloissa ja sieltä ostettu vohvelikankaasta tehty keittiöpyyhe innosti kokoaaman valkoista posliinia ja kukkasia vaa'an päälle ja keittiötasolle. Pihalle ostetuista pelargonioista oli yksi saatava sisällä vanhaan arabian kulhoon. Valkoinen ja vihreä ovat kyllä kauniit yhdessä.


Plantagenissa oli viikonloppuna kaikki kesäkukat -30%, joten sieltä tuli haettua kukkia ulos enemmänkin. Pelargonioita ja muratteja olen jo pakkasenkin uhalla uskaltanut istuttaa terassille, keittiönikkunalle ja VillaHovin sekä LillaHovin portailla. Osa kukista odottaa vielä istuttamista, mutta on kiva kun kukat ja multasäkit ovat valmiina odottamassa multasormipuuhasteluja.

Nyt on aika laittaa sauna lämpiämään ja pujahtaa pian valkoisiin, kevättuulessa kuivatettuihin lakanoihin. Puuhakas päivä takaa taatusti kunnon yöunet.

Iloa alkavaan arkeen,

Ansku

3 kommenttia:

 1. Valkoiset kukat on niin kauniita <3 kaunista siellä :) <3
  Harmittaa kun täällä ei plantagenia oo :/

  VastaaPoista
 2. Valkoinen on kaunis väri ja sopii lehtivihreän kanssa.
  Ihania nuo valkovuokot.

  VastaaPoista
 3. Kaunista kukka loistoa ♥
  Joko sitä uskaltais ostaa pihalle kesäkukat. Tämä aurinko saa ihan kesättämään. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3