VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 28. joulukuuta 2015

Välipäivät

Joulu on vietetty ja elo käy kohti uutta vuotta. Minä palasin tänään arkeen kiinni, mutta muu perhe lomailee. Kyllä olisi lomailu maittanut VillaHovin emännällekin. No muutama päivä töitä ja sitten taas vähän lomaa tiedossa.

Meillä ollaan vielä ihan joulutunnelmissa ja jotenkin pakkasten tultua tuli vielä enemmän talvisen jouluinen fiilis. Kuvat ovat kovin kattauspainotteisia. Joulupäivän riisipuurohetkestä ovat nämä ensimmäiset otokset. Tykkään laittaa puuron vanhaan posliiniseen soppakulhoon, jossa se pysyy pitkään lämpimänä kannen alla. Puuro ehti hautua hetken ja voi miten se maistuikin makoisalta. Kulho tyhjeni hetkessä, kun perhe oli kutsuttu pöytään.
 Toiset kattauskuvat ovat tapaninpäivän illalta, kun naapurit tulivat glögille. Oli kiva laittaa pöytä täyteen herkkuja, kun on enemmän herkuttelijoita pöydän ympärillä. Herkut maistui ja kuohuvaakin nautittiin. Oli oikein mukava ilta joulupyhien päätteeksi.

Tänään oli kaunis pakkaspäivä, joten työpäivän päätteeksi oli kiva käydä reippailemassa ulkona. Pojat jäivät katsomaan Suomen peliä ja laittoivat sillä aikaa takan tulille. Olikin kiva tulla lämmittelemään takan äärelle ulkoilun jälkeen. Vielä saunan lämpimät löylyt ja sitten onkin jo aika kääriytyä peiton alle keräämään voimia uutta työpäivää varten.

-Ansku

4 kommenttia:

 1. Kauniit kattaukset! Riisipuuro on kyllä hyvää! Harmi,että sitä tulee niin harvoin tehtyä:)
  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 2. Oi miten hurmaava on Villahovin joulukoti <3 Ja puurokattaus niin suloinen. Sulla noita upeita astioita riittää. Kelpaa kattaa kauniisti :)

  Tsemppiä sinne työpäiviin! Pian saadaan ottaa uusivuosi vastaan :). Rutistuksin: Iituli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaku ❤️ Onhan tuota valkoista posliinia kertyny ;) mutta aina niin tarpeellisia :)

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3