VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 16. heinäkuuta 2015

Reissulöytöjä

Lomailuun kuluu sopivina paloina maakuntamatkailu. Tiistaina meillä ei ollut neidin kanssa oikein mitään tekemistä, joten päätimme lähteä päiväreissulle Porvooseen. Meiltä kun ajaa sinne alle puolituntia, on sinne helppo lähteä nopeallakin varoitusajalla. Vanhan Porvoon ihanat kadut houkuttelivat viettämään tyttöjen kesäistä päivää.

Ostin muutamia uusia keittiöliinoja, joista tein uudet tyynyt puusohvalle. Sohvani on nimittäin sen verran kapea, että ihan kaikki tyynyt ei tuohon kauniisti asetu. Keittiöliinan kun taittaa keskeltä, ompelee paperinarulla isoin pistoin, tulee juuri sopivat ja nopea DIY tyynyt. Näin saa helposti muutettua ruokailutilan ilmettä helposti ja edukkaasti. Yhden lisätyynyn tein aikaisemmin ostamastani greengaten keittiöliinasta, jossa on myös kiva sinisen sävy pienillä punaisilla sydämillä varustettuna.





Vanille Homeen (Klikklik astu nettipuotiin) oli saapunut uusi kuorma uutuuksia reissupäivämme aamulla...aivan kuin tilauksesta meidän vierailumme kannalta. Sinisävyiset purnukat veti heti puoleensa ja jotenkin näin ne heti VillaHovin köökissä. Näin aluksi ne pääsivät ruokailutilan sivupöydälle tuomaan kesäfiilistä.  Näihin on kätevä säilöä keksit, näkkärit, jauhot tai siemenet. Säilytyspurkkeja ei vaan voi olla liikaa ;)












Eilen teimme koko perheen voimin päiväajelun Tammisaareen. Nautimme vanhankaupungin miljööstä sielläkin ja iloksemme tulikin oikein upea ja kaunis kesäpäivä. Lämpötila vei meidät uimarannallakin, jossa neiti pulahti aika kylmään mereen. Tammisaaren ihanista liikkeistä mukaan tarttui Brukan ihana keraaminen valkoinen purnukka. Se sopi niin kivasti Porvoosta ostettujen purnukoiden kaveriksi. Täydellinen setti säilöä kaikkea tarpeellista.

Jälleen on aika pakata kassit, seuraavana suuntaamme sukulaisiin Savoon. Huomenna lähdemme taas tienpäälle ja ensi viikolla palataan kotiin pyykkipussukoiden kera.

Mukavia kesäpäiviä,
Ansku

7 kommenttia:

  1. Herkän suloista! Minäkin toin pieniä sisistusjuttuja kesälomareissulta. Laitan kuvia myöhemmin. Ensi viikolla suuntaamme mekin tyttöjen reissulle savonmaalle Kuopijjoon.
    Mukavaa loman jatkoa täältä Oulusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset. Toivottavasti loma on sujunut hyvin siellä Oulun suunnalla ja Kuopion reissu on ollut onnistunut <3

      Poista
  2. Kauniita tyynyjä :) Oikein ihanaa reissua teille!

    VastaaPoista
  3. Muistelen jo viime DIY tyyny-postauksessa sanoneeni, että tuo kiinnityssysteemi on kyllä oivaltavin ikinä, menee niin testaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tekniikka on niin helppo, nopea ja edukas. Aivan suosikki diy ikinä :)

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3