VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Morsiusangervo

Niin se viikonloppu taas hurahti. Onneksi ilmat suosivat ja sai olla paljon ulkona. Lepotuolissa on tullut huilailtua moneen otteeseen, päiväkahvit on nautittu Hoviljongin suojassa ja pihan kukkasia on ihasteltu. Pihan reunalla kukkii morsiusangervo. Muutaman oksan taitoin maljakkoon kattauksen iloksi ja nostin sitten hennot oksat tuohon vaa'an reunalle. Pienillä jutuilla saa kivaa fiilistä kotiin. Lettujen kanssa maistui kauppareissulta mukaan tarttuneet pensasmustikat kera kuohkean kermavaahdon.

Ikealla piipahdin lauantaina ja löysin sieltä nuo kivat puiset salaatinottimet. Laitoin ne näkyville tuohon leikkuulautojen kaveriksi. Muuten löydöt olivatkin lähinnä Tinttarallan huoneeseen ja sieltä voisinkin tehdä pitkästä aikaa postauksen. Tosin se huone vaatii ensin hiukan siivousta...lelut ovat nimittäin vallanneet koko kammarin.

Lemmikkien aika alkaa olla päättymäisillään. Muutamat pitkäksi venähtäneet kukinnot leikkasin omasta penkistä vielä sisälle lasipulloon. Laskeutuvat kauniisti tuota pullon reunaa pitkin. 

Vielä viisi viikkoa aherrusta ja sitten alkaa odotettu kesäloma. 

Iloa alkavaan arkeen,

Ansku


6 kommenttia:

 1. Nyt rupes tekemään ihan vietävästi mieli lettuja!! Ihanan söpöt nuo pikku punnukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letut ovat kyllä ihana kesäherkku <3 Punnukset on ihanat...löytö viime kesän Kokkolan reissulta!

   Poista
 2. Kyllä on ihanan näköistä <3 Ja lettuja kummasti alkaa tekemään mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari <3 Letut ovat kyllä niiiin hyviä!

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3