VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kesäpeitot

Löysin Instagramin ihanasta maailmasta kuvat IbLaursenin kauniista sinisävyisistä peitoista. Varaston kevätsiivousta tehdessä olin kyllä päättänyt ettei tähän taloon ainakaan täkkejä ja peittoja tarvita, mutta kuinkas sitten kävikään. Suomalaisista verkkokaupoista en näitä onnistunut löytämään, mutta tanskalainen Mollegaardenin verkkokaupan valikoimiin nämä kuuluivat.

Hiukan jännitin tilaamista ulkomailta, kun sitä en juurikaan ole tehnyt. Kaupanteko oli kyllä todella helppoa ja näppärää. Paketti tuli vielä Suomeen ilman postikuluja, kun paketin kokonaissumma meni yli 100 euron. Maksukin onnistui helposti verkkopankin kautta. Paketti lähti Tanskasta kohti Suomea seuraavana päivänä ja oli perillä viikossa.


Sinertäviä peittoja oli kolme erilaista ja valinta niiden välillä oli vaikea. Päätin sitten tilata kaksi erilaista peittoa, koska palautuskin on mahdollinen. Molemmat olivat niin ihania, ettei palautusta pysty edes harkitsemaan. Peitot ovat sopivan kokoisia, kivan ohkaisia...juuri sopivan kesäisiä. Näihin voi kääriytyä viileän sateisina iltoina sohvan nurkassa ja auringon laskiessa Hoviljongin iltahämyssä. Monikäyttöisiä ja aina tarpeellisia ;)

Työviikkosta on jäljellä enää yksi päivä ja sitten on tiedossa odotettu sisustussiskojen tapaaminen. Tällä kertaa suuntaamme Hämeenlinnaan ja valloittavan ihanaan kotiin, Pienelle Pilvenhattaralle. Ihana nähdä rakkaat ystävät pitkästä aikaa...tätä on niin odotettu <3

-Ansku

1 kommentti:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3