VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukuun 19. päivä

Joulukulho

Viime viikonloppuna sain ystäviltäni lahjaksi tuon upean vanhan posliinisen taikinakulhon, johon oli tehty kaunis jouluinen asetelma. Hyasintit aukesivat upeaan kukkaan jo reissun jälkeen, joten vielä ehdin hakea siihen uudet kukat jouluksi. Kulho on todella iso ja aivan mielettömän upea. Kulhon juurella oli kauniit punavalkoruudulliset keittiöliinat ja tuo suloinen vanha taikinapyörä kera kanelitankojen.

Voi sitä huokailun ja ihastelun määrää, kun tämän lahjan sain. Täytyy todeta, että kyllä nämä naiset aika hyvin tietää mistä VillaHovin emäntä pitää, kiitos kamut <3
Porvoosta tuli ostettua tuo suloinen karamellipurkki ja sävyyn sopiva kynttilänjalka. Nämä suloiset joulun piristykset ostin Vanilla Homesta (<- klikkaus). Aivan ihana, pieni kivijalkaputiikki Vanhan Porvoon mukulakivikaduilla, josta löytyy mm. Greengaten, Lexingtonin ja Riviera Maisonin tuotteita. Tiskin takana hymyilevä yrittäjä luo ostosreissulle mukavan loppusilauksen.


Tänään on viimeinen työpäivä ennen joululomaa ja päivän päätteeksi toivottelen Joulu iloa työkavereille. Sitten laitetaan koti joulukuntoon, koristellaan kuusi ja odotetaan vuoden odotetuimpaa juhlaa saapuvaksi.


Jouluisen puuhakasta ja tunnelmallista viikonloppua,

Ansku

3 kommenttia:

  1. they have beautifully decorated !!!
    beautiful, christmas wishes angie from Germany

    VastaaPoista
  2. Ihana kun tykkäsit lahjasta, se oli kyllä niin teidän kotiin passeli <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3