VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 20. helmikuuta 2014

Heikkouksia

Monet pitempään blogiania seuranneet tietävät, miten kovasti pidän valkoisista astioista. Ostan niitä pääsääntöisesti kirpputoreilta ja nettikirppareilta. Soppaterriinit ja kastikekulhot ovat heikkouteni. Ennen lomaa ostin ystävältäni Liisalta Saksasta yhden kannellisen soppaterriinin täydentämään astiastoani. Sen kotiutumisen myötä innostuin muokkaamaan lautashyllyäni ja sen alla olevaa tasoa.

Ruokailutila on yksi lemppareistani ja sen välittömässä läheisyydessä oleva vanha astiakaappi täydentää tilan. Ja niin kauniita kuin nämä astiat ovat katsella, on niitä myös ihana käyttää osana sisustusta, kattausta ja ruuanlaittoa.

Täällä on lomailua jatkettu ihan kotosalla ja harmikseni eilisen rankan penkkiurheilupäivän päätteeksi  minulle iski flunssa. Ehdin onneksi aamusta lenkille ennen huikeita hiihtoja, mutta sitten alkoikin flunssan oireet pikku hiljaa hiipiä lomamme riesaksi. Kovasti olin suunnitellut kylpyläreissua loppuviikolle, mutta ei taida tälläisen räkänokan vierailut olla siellä toivottuja. Tosin ei sinne itsekään halua puolikuntoisena lähteä.

Onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa huilata ja kerätä voimia. Olisi kuitenkin kiva aloittaa arki terveenä ja virkeänä.

Kuuma soppa olisi potilaalle poikaa, etenkin jos se tarjoiltaisiin upeasta terriinistä ;)

Kaikilla on heikkoutensa...

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja mukavaa loman jatkoa kipuilusta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Ihania nuo soppakulhot ja uudet asetelmasi ♥

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita astioita kaikki!
  Paljon paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on komea kokoelma! <3 Paranemisia, täällä ollaan myös flunssan kourissa :/

  VastaaPoista
 5. Tuo oli teille niinkuin tehty♡ paranemisia!

  VastaaPoista
 6. Kauniita heikkouksia!
  Pikaista paranemista!
  -k-

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille teille yhteisesti, minäkin olen astioistani innoissaan :)! Lenssu jatkuu ja siitä koitetaan parantua viikonlopun aikana! Kiitos paranemisterkuista!

  VastaaPoista
 8. Todella kauniita asetelmia. Minäkin muutan kotiamme pikkuhiljaa valoisampaan suuntaan.:-)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3