VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 22. lokakuuta 2013

Odottelua

Odotusta ilmassa...no sitä sitä, sitä joulun odotustakin. Mutta monia kivoja asioita tässä odotellaan vielä ennen joulua. Tilasin Liisalta Saksasta ihanan vanhan kelkan, jota odotan kotiutuvaksi minä päivänä hyvänsä. Voit jo nyt kurkata kelkkaani Liisan blogista Little Dreams and Cloudlets. En malta odottaa, että pääsen postaamaan siitä teille. Siinä huokuu historia, talven tuiskut ja jouluinen fiilis...iiks. Olisipa se täällä jo huomenna.

Postissa tulee varmasti piakkoin myös painotuore Lumoava joulukirja, jossa mukana myös ystäväni Jonnan (<- klikkaa ja voit osallistua tämän ihanan kirjan arvontaan)valtavan kaunis koti. Viimeistään sitä kirjaa selatessa alkaa varmasti se joulun odotus ja valmistelu oikein kunnolla. Sitä uutukaista kirjaa odotellessa taidan kaivella viime syksynä ostamani joulukirjat esiin ja fiilistellä niiden kanssa.

Selitys löytyy tuolle kuvassa olevalle Nissellekin...

Kun kaivelin kaapista viime viikolla tunnelmavaloja, niin yksi Nisse tippua tupsahti sieltä suoraan syliin, kuin hätähuutona päästäkseen vapauteen. Pakkohan se oli punanuttu sieltä pelastaa ja siitä saakka se on tuossa lipaston päällä istunut. Malttamattomana odottelee, että koska ne loput kaverit sieltä tulee seuraksi :)

Nyt laitan takan tulille, villasukat jalkaan ja istahdan sohvalle tunnelmoimaan kera joulukirjojen. Reilun kuukauden päästä ollaankin kamujen kanssa tunnelmoimassa naapurimaan joulua.

On tässä niin paljon ihania asioita mitä odottaa <3

Odotellen,
Ansku6 kommenttia:

 1. Ai sinulleko se ihana kelkka tulee!
  Ihastelin sitä jo naamakirjassa:)

  Tuo Ilonan kirja on minullakin tilauksessa. Se on taatusti taas aivan mahtava kuten Ilonan muutkin kirjat!
  Kyllä se joulun odotus jo selvästi tuntuu täällä blogimaailmassakin ja hyvä vaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihana malttamaton tonttu siellä ;)

  Kyllä onkin paljon mukavaa odoteltavaa Villahovin rouvalla ( niinkuin myös täälläkin suunnalla ). Voi kelkka on kyllä varmasti ihan super ihana <3

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Vau, onpas sulla mukavia odotuksen aiheita :)

  VastaaPoista
 4. On ihana kun on jotain mitä odottaa <3 Se kelkka on niin täydellinen! Mun on pakko myös saada :) Tänään lähtee kirjanen tulemaan sun luo <3

  VastaaPoista
 5. Ihana kelkka on sinulle tulossa! Näinkin sen Liisan blogissa.
  Hauska Nisse kun ei malttanut enää odottaa kauempaa piilossa vaan halusi jo esille tulla:)
  Täälläkin on tuli takassa, villasukat jalassa ja pino joululehtiä kaivettu esille:)

  VastaaPoista
 6. Varmasti ihana tuo tilaamasi kelkka !! Ja täytyy sanoa että tän postauksen luettuani .....pakko kans kaivaa joulukirjat ja lehdet esiin ...ihan tuli sellainen tunne :)Iiks , siis tulee se joulu sieltä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3