Päivän päätteeksi jauhopeukalokin viritettiin vauhtiinsa ja iltapalaksi kylmän maidon kanssa maistuu nämä super herkulliset voisarvet.
Lurps
Voisarvet
3 dl maitoa
1 pussi kuivahiivaa
2 tl suolaa
1 kananmuna
n. 10 dl vehnäjauhoja
150g voita
Jaa taikina kahteen osaan ja tee puolikkaasta ympyrä kaulimen avulla. Jaa ympyrä 8 osaan ja rullaa osat sarveksi. Anna kohota kunnolla pellillä. Voitele kananmunalla ennen paistamista.
Paista 10-15 min 225'C.
Anna jäähtyä. Pinnalle sipaisu voita ja lasiin kylmää maitoa!
Bon apetit!
Kadehdittavan reipasta! Ja ihania sarvia, niitä en ookaan tehnyt aikoihin. Saisinkohan tästä inspiksen :)
VastaaPoistaihania herkkuja! Kaunis blogi, kirjauduikin lukijaksi.
VastaaPoistaOi että, näitä pitää kokeilla. Namskis!
VastaaPoista