VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mummolan tuliaiset

Pakkasimme perjantaina perheen autoon ja suuntasimme savoon. Viikonloppuna oli tiedossa suloisen veljenpoikani ristiäiset. Nimen arvuuttelu päättyisi viimein, kun saamme kuulla hänen oikean nimensä. Yövymme aina savon reissuilla minun vanhemmillani, koska sinne mahdumme kaikista parhaiten. Mummolassa minua odottikin mieluinen yllätys tai oikeastaan se oli syntymäpäivälahja vanhemmiltani. Sain valita äidin ostamista vanhoista pienistä ikkunan kehyksistä itselleni oman. Halusi valita kehyksistä pienimmän ja se löysikin kotona pian paikkansa pienen lipaston päältä. Kyllä äiti tietää mistä tyttö tykkää, tosin rakkaus kaikkeen vanhaan taitaa kulkea geeneissä ja on tainnu siirtyä minuun jo äidin maidossa.



Lauantaina ennen ristiäisiä kyläilimme myös anoppilassa ja sain sieltäkin mieluisan lahjan. Anoppini on kirjakerhojen uskollinen asiakas ja sieltä ostetut sisustuskirjat hän aina lahjoittaa minulle. Tälläkin kertaa sain mukaani kaksi kaunista kirjaa. Ihastelin myös kirjahyllyssä ollutta vanhaa valkoista jalallista ruukkua ja anoppi antoi sen ilomielin minulle. Hän yrittää päästä kaikesta turhasta tavarasta eroon ja minä pelastin mielelläni tämän "turhuuden". On mielestäni kuin tehty VillaHoviin.




Aika mieletöntä oli tulla reissusta kotiin kauniita tavaroita mukana, joihin ei itse tarvinnut käyttää laisinkaan rahaa ja jotka sai vielä lahjoina niiltä kaikkein tärkeimmiltä.

 Ja mikä parasta, saimme mukaamme vielä äitini virkkaaman maton tinttarallan huoneeseen. Ostin alkutalvesta mieluisan väriset matonkuteet ja jätin ne mummolaan, kun omat taidot ei maton virkkaamisen riitä. Mummo olikin taikonut ihanan maton, johon sekä äiti että neiti ihastui välittömästi. 

Matto pääsikin heti tytön huoneen lattialle ja on todellakin sinne väriensä puolesta täydellinen. Kiitos mummo!



Ihania tuliaisia ja niin paljon hyvää mieltä. 

Ja vielä lopuksi se tärkein tuliainen. 

Hänestä tuli...


<3 Itse suloisuus <3


13 kommenttia:

  1. Oi, itse suloisuus tosiaan viimeisessä kuvassa ♥ Ihana!!

    Ja niin on kyllä tuliaisesikin ja tuo äitisi tekemä matto!! Todella kaunis *huoh*

    VastaaPoista
  2. Monta aarretta sait matkalla.
    Todella kaunis äitisi tekemä matto.
    Mukavaa illanjatkoa.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat tuliaset sait mukaasi! Niin söpö on tuo pikkuikkunakin, ihanalla kahvalla :) söpöstä pikkumiehestä puhumattakaan!

    Aurinkoista sunnuntai-iltaa sulle,
    Minnukka :)

    VastaaPoista
  4. No johan sitä nimeä tuossa ehtikin arvuutella pitkää postaustasi lukiessa ;)! Hieno nimi hienolle miehenalulle! Arvokkainpiahan ne tavarat itselle tahtovat olla, jotka ovat jonkun läheisen vanhoja.

    VastaaPoista
  5. Ihanat lahjat olet saanut, pitänee onnitella syntymäpäivän tai tulevan kunniaksi:)) Matto on kaunis kuin mikä!

    Voi kuinka söpö poika, ja komia nimi herralle<3

    VastaaPoista
  6. Voi kuinka suloinen pikkuinen vikassa kuvassa. Ja kaunis ikkunapoka. Orvokkeja olet sinäkin näköjään istutellu, kauniita edellisessä postauksessa. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa.

    VastaaPoista
  7. Ihania aarteita sait ja tuo matto on aivan namu :) Voi mikä ihana pikku prinssi, huoh!

    VastaaPoista
  8. Ihana pieni mies!
    Upeita ja rakkaita tavaroita oli tuomisinasi; ikkunaluukku on suloinen, jalallinen maljakko todellakin sopii teille kuin nakutettu ja tuo matto on aivan unelma!

    VastaaPoista
  9. Komea pikkumies sai hienon nimen <3
    Upeat tuliaiset todellakin!! Tännekin kotiutui parit ikkunat tällä viikolla ;)
    Ja tuo matto! Kertakaikkisen IHANA!!! Sopii todellakin täydellisesti pikku neidin muutenkin niiiin suloiseen huoneeseen!
    Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  10. Onpa ihana postaus kaikilta osin :)! Kauniit tuliaiset mummolasta ja parasta että sait ilmaiseksi ja toisten nurkista pois = kaikki hyötyvät :)! Siellä se sinunkin lankaköynnös pääsi uuteen ruukkuunsa.
    Mukava oli nähdä myös kuvia tytön huoneesta <3 Onnea veljenpojalle hienon nimen johdosta :).

    VastaaPoista
  11. Suloinen ja hempeä huone Nellalla <3.Ihana!
    Ja matto oikein kaunis!Ote alotin maton virkkauksen,mutta joku siinä meni vikaan ja purkuun meni :/.Täytyy koittaa uusiksi.

    Ihania ja varmasti mieluisia tuliaisia sait,sopii hyvin teille.
    Mun täytyy kans hankkia tuo lankaköynnös (vai mikä se onkaan),se näyttää niin nätiltä sun kuvissa.

    Aurinkoista viikkoa <3

    VastaaPoista
  12. Ei taivas miten suloinen tuo ikkunaruutu, en edes tiennyt että noinkin kauniita voi löytää! On aikamoinen aarre tuo siun äitee kun noin sinnuu hemmottelee! Kaunein pitsimatto mitä olen ikinä nähnyt!

    VastaaPoista
  13. Todellakin ihana virkattu matto, pitääpä ottaa mallia!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3