VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Sadepäivä

Tänään tulikin sateinen ja harmaa päivä. Nyt täytyi siirtää potilastupa terassilta sisälle. Ajattelin ilahduttaa harmaata päivääni hakemalla lähikukkakaupasta muutaman pionin, kun oman kukkapenkin antia saa vielä tovin odotella. Aivan mieletön tuoksu ja upeat viimeiset yksilötkin sainkin kaupasta.

Pieni taka-ajatus pionien ostamisella oli. Tämän kevään Greengate ostoslistalle nousi nimittäin Veran lattekupit. Viikonloppuna klikkailin ne ostoskoriin Desingwestin (<- klik klik)verkkokaupasta. Veran kupeista tuntui ainakin alkukesästä olevan kova pula niiden suuren kysynnän vuoksi. Minä onneksi sain omani ja illalla isäntä ilahdutti saikkupäivää hakemalla paketin postista. Pionit ja Verat jotenkin kuuluvat samaan kahvipöytään. Arabian vanha kannukin sopii kesän kattauksiin täydellisesti.
Samasta Desingwestin paketista löytyi myös Veran keittiöliina. Laiskan naisen tyynyliina saadaan, kun ommellaan liina paperinarulla yhteen. Tein samanlaisia tyynyliinoja keittiöpyyhkeistä syksyllä juuttinarun avulla. Nyt sain kesäisen tyynyn ruokailutilan puusohvalle. Sitten kun haluaa liinan ottaa käyttöön, on ompeleet helppoa purkaa.Kiloille tämä sairastaminen ei kyllä sovi, kun koko ajan tekee mieli laittaa herkuttelukahvit pystyyn. Tänään ajattelin yllättää aikaisin koulusta pääsevän esikoisen ja pidetään äiti-poika-mehukestit keskellä päivää. Leipomaan en sentäs ruvennut, mutta luulen että pojalla kelpaa yhtä hyvin nuo kaupankin antimet.

Kukkien ja kauniiden astioiden myötä kesä tuli sisällekin!

-Ansku9 kommenttia:

 1. Kauniit kupit ja ihastuttava tuo vanha kannu. Silmä lepää.. :)

  VastaaPoista
 2. ompa ihania kuvia taas.. Kyllä pioni on kaunis kukka ja tuosta greengatests mää vielä vaab haaveilen. :),

  VastaaPoista
 3. siis ihan käsillä tikkasit , no tuohon mäkin pystyn ilman konetta =D Ihanan kesäinen ja raikas =) Onkos pikkulautaset Ikean? Mulla on niitä isompia mutta nuo vois olla aikas kivat ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ihan käsin ommeltu isolla parsinneulalla, nopea ja helppo tehdä :)

  Vaalenpunaiset on ikean lautaset, mulla sekä valkoisena että vaaleanpunaisena ja myös isona. Käytössä koko ajan!

  VastaaPoista
 5. Manio idea tuo tyynynpäällisen harsiminen!
  Ihania kuvia!
  E-R

  VastaaPoista
 6. Siis mainio ;)
  ..tietenkin
  E-R

  VastaaPoista
 7. Kauniit pionit ja astiat. Kätevää tuo ompelujuttu kun saa liinan moneen juttuun mukaan:)

  VastaaPoista
 8. Pionit on niin ihanan pullukoita kesän kukkijoita <3 Aivan ihanat on sun uudet mukitkin! :)

  Ihanaa kesäsateen tuoksuista päivää sulle! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3