VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 31. toukokuuta 2013

Ilta-auringossa

Sairasloma vaan jatkuu. Kivun aiheuttajaa ei vaan löydetä, maanantaina sitten magneettikuviin. Toivottavasti sitten alkaa syy ja oikea hoito nivus- ja alaselkäkipuihin löytyä. Nyt ei auta kuin ottaa rauhassa. Mutta on se jännä, kun ei itse saa eikä voi tehdä mitään liikunnallista, niin kaikki pyöräilystä trampoliinilla pomppimiseen (en ikinä ole pomppinut) näyttää ihanalta, puhumattakaan ruohonleikkaamisesta ja rikkaruohon kitkemisestä. Kun saan itseni kuntoon, lupaan kyllä muistella näitä hetkiä, kun kaikki oli kielletty. Ja lupaan pitää muutenkin kunnostani parempaa huolta. Kyllä sitä terveyttä taas osaa arvostaa toisella tavalla.

Lääkärireissun jälkeen tein itselleni etupihan ilta-auringon valaisemalle puusohvalle lohdutusnurkkauksen. Pepun pehmusteeksi uuden Greengaten peiton ja lempikarkkejani lattekuppiin, tosin ei nämä herkut siihen "kyllä mä sit parantumisen jälkeen saan itseni kuntoon" -projektiin mitään auta. Mutta lohduttaa ne sentäs vähän ja kun ne napsii lattekupista, niin vielä vähän enemmän ;)

Etupihan orvokit olivat venähtäneet rumiksi ja ostin valmiit amppelikukat ison maitotonkan ja vanhan tuolin päälle. Nämä oli helppo istuttaa, kun otin vain amppelikoukut pois ja laitoin ruukut risuympyrän sisälle. Kyllä se hätä keinot keksii näköjään noissa kukkahommissakin :)

Viikonloppuna raikaa suvivirsi ja monet perheet juhlivat koulunsa päättäneitä. Meillä esikoinen vain noutaa todistuksen lauantaina ja siirtyy sitten kesälaitumille. Meillä ei ole tiedossa juhlia, normaalia kesälauantaita vietetään!

-Ansku7 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun maitotonkka ja niin kaunis noine kukkineen! Mäkin haluun... ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis on sun lohdutusnurkkaus GG:llä höystettynä! Kelpaa siellä istuskella kesäiltana ja popsia lattemukista herkkuja:). Toivotaan et sun kivulle löytyy selitys, se epätietosuus on kyllä niin inhottavaa:(. Itellä meni selkä kramppiin viime talvena kahvakuulan seurauksena ja ei kyllä yhtään naurattanu, ku sängyssä kääntyminenkin tuotti tuskaa!

  Tsemppiä sulle:)!

  VastaaPoista
 3. Ihanalle näyttää lohdutusnurkkaus!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. On niin kaunis lohdutusnurkkaus, että tuossa ei voi murjottaa. Ei, vaikka kuinka yrittäisi.

  VastaaPoista
 5. Miten ihana nurkkaus <3 ja tuo uusi peitto miten syötävän suloinen! Toivotaan, että kivun syy pian löytyy!Paranemishalit <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis nurkkaus.
  Toivottavasti sinun kivuille löytyy selitys. Muistan itse kuinka jouduin juoksee MRI kuvissa ja varjoainekuvauksisa, lumbaalipunktiossa yms yms muissa ihme kokeissa saadaksen selville miksi minun alaselkä oireilee niin pahasti vaikka prolapsi ei ole mikään iso. Eipä missään kokeissa/kuvissa mitään löytynyt. Selitys on varmaan sitten se että sairastan myös fibroa yms.
  Ihastuttavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 7. Oi voi,toivottavasti syy selviää ja oikea hoito löytyy nopeasti!
  Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3