VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 18. toukokuuta 2013

Kesä tuli keittiöön

Minun lemppari astiat, Greengaten lattekupit olivat välillä vitriinikaapissa. Kesäksi ne nostin pöydälle, että ovat varmasti käden ulottuvilla joka aamu. Tosin kyllä ne mukit sieltä vitriinikaapistakin löytyi. Nämä kukkakuviolliset lattemukit tuovat niin kesäistä fiilistä ja on helppo tuosta kantaa ulos terassillekin. Kesäinen fiilis tuli kerralla keittiöön, kun kaivelin kukkaisen keittiöliinan ja servetitkin mukien rinnalle.

Meillä lattemukit ovat kovassa käytössä ja niistä juodaan kahvit, mehut ja maidotkin. Kun mukeja on parillinen määrä, voi niitä kivasti yhdistellä neljän hengen perheen kattauksiin. Vielä kun isännän sormet tottuisivat mustan kahvin juomiseen lattemukeista, niissä kuulemma palaa sormet :)

Istun koneella ja kuuntelen suomen peliä, en millään pysty katsomaan. Hermoja raastavan jännittävää. Illalla kuitenkin yritän pysyä tv:n äärellä ja katsella euroviisut hermoilematta.

Lupsakkaa lauantain jatkoa!

-Ansku
6 kommenttia:

 1. No nyt ei Suomi voittanut pelissä, mutta jos sitten euroviisut tuottaisi ainakin hyvän sijoituksen maailmalla..
  Kaunista ja kesäistä teillä on..minäkin tykkäisin noista greengaten mukeista vaan ei ole yhen yhtäkään kuppia eikä mukia :)
  Mukavaa loppuiltaa :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia astioita<3 Saas nähdä iskeekö tuo monia vaivaava Green Gate-kuume tännekin. Aika tavalla hidastaa tartuntaa se, ettei niitä taida omalta paikkakunnalta löytyä:)

  VastaaPoista
 3. Niin kesäisiä ja ihania astioita kauniissa ympäristössä <3

  Kesäistä sunnuntaita sulle Ansku! :)

  VastaaPoista
 4. Eilen kisastudiossa oli GG:n kupit edustettuina. Kulhoissa oli dippikastikkeita;) Siskon kanssa iltaa vietettiin, niin pitäähän sitä tyttömäistä olla:)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea nostaa kupit tuommoiseen lokerikkoon! Just taas tunti sitten näpyttelin tilausta Saksaan menemään, saas nähdä mitä värejä sieltä taas kotiutuu.. ;)

  VastaaPoista
 6. Voi kuule, sama juttu meillä.. Mies juo kahvin mustana, joten hänkin valittelee sormein palamista lattemukia käyttäessään ;) Herkkikset.. :D

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3