VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Syreenien aikaan

Vihdoin ne puhkesivat täyteen kukkaan, syreenit. Pihalla hulmuaa vanha, ikivanha syreenipuska ja kesätuuli kuljettaa huumaavan tuoksun avoimesta ikkunasta sisälle. Silti oli kerättävä isot kimput kukkia myös sisälle. Ruokailutila sai liilat syreenit ilokseen. Onneksi kukat ovat viikonloppuna valmistujaisjuhlienkin ilona. Harmi kun tätä ihanuutta ei kestä koko kesää.Postaukset ovat olleet kovin kukkapainotteisia viime aikoina, mutta en voi tälle heikkoukselleni mitään. Kukkia jaksaa kerätä ja valokuvata, juuri muuta ei jaksa eikä pysty tekemään, selkä ja selästä nivuseen johtava kipu tekee liikkumisesta vaikeaa. Huomenna menen ortopedin vastaanotolle, katsotaan löytyykö sieltä apua ongelmaan.

Olen sentäs saanut väriä pintaan, sillä tätä lepäilyä voi onneksi tehdä aurinkotuolissakin.

Syreenin tuoksuista keskiviikkoa!

-Ansku

P.S. Lämmin kiitos kaikille kommentoijille ja tervetuloa uudet lukijat. Viestit lämmittävät aina ja on ilo huomata, että hiljaisuudessaan kasvanut blogi saa koko ajan uusia lukijoita. Toivottavasti VillaHovissa on kiva käydä!


7 kommenttia:

 1. Huumaavan ihanat syreenit<3 ja minä kans nappaan huomenna töiden jälkeen muutamat oksat ilokseni;)
  Tänään kävin raparperi "varkaissa";))

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihanat houkutukset, Ansku!

  Tuoksun voi aistia ruudun tälle puolen!

  Kukkahulluus meinaa viedä mennessään täälläkin...kävin jo toistamiseen tälle päivälle kukkaostoksilla :=)

  VastaaPoista
 3. Tuntuu, että kaikki puhkeavat kukkaan nyt aivan peräjälkeen. Omena, kielo, sireeni. Eihän tässä meinaa perässä pysyä. Toinen toistaan kauniimpia.

  VastaaPoista
 4. Ihanat syreenit! Meilläkin juuri nuo liilat kukkivat parhaillaan, valkoiset eivät ihan vielä mutta tulevat kovaa vauhtia perässä :)

  VastaaPoista
 5. ihanat syreenit tosiaan <3 Se tuoksu on huumaavaa :) Täällä blogissa on niin ihana käydä ;) saa vinkkejä milloin mihinkin ja kauniita kuvia aina =) Toivottavasti parantuminen olisi käynnissä jo!!!!

  VastaaPoista
 6. Hurmaavia nämä sun kukka-kuvat <3 Mielellään näitä käy tuoksuttelemassa :) Kunpa pääsis pian oikeastikkin paikanpäälle ihasteleen ;)

  Selkäkipu sais nyt vaan lähteä huspois!!!

  VastaaPoista
 7. Kiva on VillaHovissa käydä:) Täällä on aina niin ihania kuvia ja tunnelmia!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3